728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επιστημονικό συνεργάτη και ειδικό συνεργάτη επιλέγει ο Δήμαρχος Πάργας με στόχευση σε τεχνικά έργα και μελέτες



Στη γνωστοποίηση πρόσληψης ενός ειδικού συνεργάτη και ενός επιστημονικού συνεργάτη, που θα συνεπικουρούν το έργο του, προχώρησε ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς.


Στη δημόσια γνωστοποίηση επισημαίνεται ότι απαιτείται για τη θέση του ειδικού συνεργάτη:

Πτυχίο Πανεπιστημίου Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, εμπειρία στην εκπόνηση οικοδομικών μελετών, στα τεχνικά έργα κ.α. και ορισμένα επιπρόσθετα προσόντα (γνώση αγγλικών, υπολογιστών κ.α.), ενώ για τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη: Πτυχίο Πανεπιστημίου Μηχανικού Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μεταπτυχιακός Τίτλο Σπουδών σχετικός με το αντικείμενο και εργασιακή εμπειρία.

Οι επιλογές αυτές φανερώνουν μία σαφή στόχευση του νέου Δημάρχου να οργανώσει το Δήμο σε δύο παράλληλες βάσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με τη δουλειά πάνω σε ζητήματα υποδομών που έχει ανάγκη ο Δήμος και η δεύτερη σε ό,τι έχει να κάνει με την άντληση κονδυλίων μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, αλλά και εκμετάλλευση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων προς όφελος του Δήμου.







Επιστημονικό συνεργάτη και ειδικό συνεργάτη επιλέγει ο Δήμαρχος Πάργας με στόχευση σε τεχνικά έργα και μελέτες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2019 Rating: 5 Στη γνωστοποίηση πρόσληψης ενός ειδικού συνεργάτη και ενός επιστημονικού συνεργάτη, που θα συνεπικουρούν το έργο του, προχώρησε ο Δήμαρχο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: