728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αναφορά για παράταση στο Κτηματολόγιο κατέθεσε ο Στέργιος Γιαννάκης



Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Χατζηδάκη, σχετικά με το Κτηματολόγιο, κατέθεσε ο βουλευτής της Πρέβεζας της ΝΔ, Στέργιος Γιαννάκης.

Σε λίγες μέρες εκπνέει η προθεσμία για την δήλωση δικαιωμάτων επί ακινήτων στην περιοχή της Πρέβεζας και όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκης, «Πολλοί ενδιαφερόμενοι πολίτες δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τη διαδικασία λόγω των δυσχερειών που προκύπτουν σε πολλές περιπτώσεις κατά τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών και δεδομένης της όποιας καθυστέρησης λόγω των θερινών διακοπών και της υποστελέχωσης των εμπλεκόμενων στη διαδικασία υπηρεσιών».

Ο Στέργιος Γιαννάκης, ζητά ενημέρωση για τον εάν χορηγηθεί «και νέα παράταση, τουλάχιστον έως την 31-12-2019, ώστε να θεωρηθούν εμπρόθεσμες οι δηλώσεις ιδιοκτησίας των πολιτών που για διάφορους λόγους, αδυνατούν να είναι συνεπείς με την ημερομηνία της 15-09-2019».






Αναφορά για παράταση στο Κτηματολόγιο κατέθεσε ο Στέργιος Γιαννάκης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2019 Rating: 5 Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Χατζηδάκη, σχετικά με το Κτηματολόγιο, κατέθεσε ο βουλευτής της Πρέβεζας της ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: