728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η στιγμή που η 19χρονη κατευθύνεται στην πολυκατοικία με το μωρό στην αγκαλιά

«Αγκάλιασα το μωρό και της είπα ότι είμαστε όλοι εδώ για σένα»







Σε λιγότερο από μία μέρα εντοπίστηκε η μητέρα που άφησε το μωρό της σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία.

Η 19χρονη χρειάστηκε λιγότερο από τέσσερα λεπτά για να αφήσει το μικρό της κοριτσάκι στην πολυκατοικία μόλις 50 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Σε βίντεο που μετέδωσε ο Alpha φαίνεται η στιγμή που η κοπέλα με το μωρό στην αγκαλιά πηγαίνει προς την πυλωτή όπου τελικά εγκατέλειψε το βρέφος. Η 19χρονη περπατά βιαστικά μέσα στο σκοτάδι με το νεογέννητο μωρό κολλημένο πάνω της. Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται μία γυναικεία φιγούρα να επιστρέφει στην ίδια διαδρομή χωρίς μωρό στην αγκαλιά της.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της 19χρονης συνδυάζοντας στοιχεία από μαιευτήρια με τους τοκετούς που έγιναν το τελευταίο 10ημερο, αποτυπώματα αλλά και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Όταν η αστυνομία έφτασε στην πόρτα της αμέσως ομολόγησε ότι είναι η μητέρα του βρέφους. Σύμφωνα με τον Alpha η κοπέλα ζει με την θεία της ενώ δεν έχει σύντροφο.
Τι είπε στους αστυνομικούς

Η 19χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «ζητάω συγγνώμη για αυτό που έκανα. Ήταν μία σπασμωδική κίνηση. Λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούσα δεν μπορούσα να διαχειριστώ το βάρος της ανατροφής του παιδιού. Ίσως έκανα κακό στον εαυτό μου.

Ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο συγκινεί: «Αγκάλιασα το μωρό και της είπα ότι είμαστε όλοι εδώ για σένα. Και ήταν σαν να το κατάλαβε. Φυσικά και δάκρυσα. Σκέφτηκα τα παιδιά μου».















πηγη:https://www.newsbeast.gr/

Η στιγμή που η 19χρονη κατευθύνεται στην πολυκατοικία με το μωρό στην αγκαλιά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019 Rating: 5 «Αγκάλιασα το μωρό και της είπα ότι είμαστε όλοι εδώ για σένα» Σε λιγότερο από μία μέρα εντοπίστηκε η μητέρα που άφησε το μωρό...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: