728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Όσκαρ της γεύσης» στο Ηπειρωτικό μέλι… Από την Άρτα στα ράφια της Ευρώπης και της Ιαπωνίας




Με χρυσά αστέρια επέστρεψαν από το Λονδίνο, όπου έγινε η διοργάνωση των Great Taste Awards 2019 δύο προϊόντα της εταιρείας «Εντύπωσις- Epirus Farm». Η πολύ μεγάλη διάκριση ήρθε για το μέλι έλατου και αγριολούλουδων και το μέλι θυμαριού και αγριολούλουδων. Το πρότυπο αγρόκτημα βρίσκεται στην Άρτα. Εμπνευστές του τρεις νέοι άνθρωποι οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη μελισσοκομία από το 2012 με σκοπό την ανάδειξη του τοπικού μελιού της Ηπείρου στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο. Κι όπως φαίνεται τα καταφέρνουν περίφημα καθώς εξάγουν τα προιόντά τους σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία και στο εξής θα βρίσκονται και στην Ιαπωνία!

Τα δύο χρυσά αστέρια αποτελούν δικαίωση του κόπου τους αλλά και απόδειξη της μοναδικής γεύσης του τοπικού μελιού. Τα «Great Taste Awards» ή αλλιώς «Όσκαρ της γεύσης», είναι ευρέως αναγνωρισμένα ως το πιο αξιόπιστο σύστημα διαπίστευσης για τα προϊόντα delicatessen. Είναι διεθνούς φήμης και τυφλής γευσιγνωσίας βραβεία, με τα οποία τιμώνται μόνο τα πιο αξιόλογα τρόφιμα και ποτά. 



H στρογγυλή ετικέτα των Great Taste Awards αποδίδεται σε προϊόντα που υπερέχουν λόγω της γεύσης τους, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η επωνυμία ή η συσκευασία τους. Στο διαγωνισμό, περισσότεροι από 400 εξειδικευμένοι δοκιμαστές, συμπεριλαμβανομένων των πιο απαιτητικών γευσιγνωστών, chef, ιδιοκτητών εστιατορίων και παραγωγών, καθώς επίσης συγγραφέων και δημοσιογράφων ειδικών στον τομέα των τροφίμων και των γεύσεων, επί 49 ημέρες δοκίμασαν πάνω από 10.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο για να αναδείξουν τα καλύτερα. Μόνο ένα στα τρία συμμετέχοντα προϊόντα κατάφερε να κερδίσει μια διάκριση.

Η νίκη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι πολύ σημαντική για τα προϊόντα της εταιρείας, σημειώνουν οι εμπνευστές της, καθώς τα εδραιώνει στην αγορά, τα διαφοροποιεί, αυξάνοντας την προστιθέμενη αξία τους, ενώ παράλληλα για τον καταναλωτή αποτελεί μια εγγυημένη και αξιόπιστη «σφραγίδα» ποιότητας.





«Όσκαρ της γεύσης» στο Ηπειρωτικό μέλι… Από την Άρτα στα ράφια της Ευρώπης και της Ιαπωνίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2019 Rating: 5 Με χρυσά αστέρια επέστρεψαν από το Λονδίνο, όπου έγινε η διοργάνωση των Great Taste Awards 2019 δύο προϊόντα της εταιρείας «Εντύπωσις- Ep...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: