728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Καθαρή η Ήπειρος στον ιό του Δυτικού Νείλου




Μεγαλώνει συνεχώς ο κατάλογος με τα περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου στη χώρα μας. Σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η οποία δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, έχουν διαγνωστεί συνολικά 158 κρούσματα και οι θάνατοι έχουν ανέλθει σε 15.

Την τελευταία εβδομάδα αναφέρθηκαν 27 νέα κρούσματα λοίμωξης και δύο θάνατοι ατόμων που είχαν μολυνθεί και ασθενήσει με μηνιγγίτιδα και εγκεφαλίτιδα. Επίσης, 17 ασθενείς παραμένουν νοσηλευόμενοι με επιπλοκές της λοίμωξης του ιού του Δυτικού Νείλου, εκ των οποίων οι 8 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ο χάρτης με τις περιοχές που βρίσκονται στον μολυσματικό κλοιό περιλαμβάνει περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας όπως τα γειτονικά μας Τρίκαλα καθώς και της Αττικής.

Η Ήπειρος μέχρι στιγμής είναι απολύτως καθαρή ωστόσο η επαγρύπνηση των υγειονομικών αρχών παραμένει αυξημένη.






Καθαρή η Ήπειρος στον ιό του Δυτικού Νείλου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2019 Rating: 5 Μεγαλώνει συνεχώς ο κατάλογος με τα περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου στη χώρα μας. Σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: