728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

θερμές ευχές για την Ορκωμοσία του Δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά.





Στις 31 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Συμβούλια των Τοπικών κοινοτήτων. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου στους Δημοτικούς Συμβούλους και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Πάργας και ελπίζω όλοι μαζί να παλέψουμε για το καλό του τόπου μας. 

Στον αγώνα μας αυτό κανείς δεν περισσεύει. Προτεραιότητα όλων μας είναι η κοινωνία την οποία και θα πρέπει να έχουμε στο επίκεντρο των αποφάσεών μας. Ξεκινάμε δυναμικά με στόχο την δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου , δυναμικού και αποτελεσματικού Δήμου.

 Στόχος όλων μας είναι να υπηρετήσουμε τον πολίτη διευκολύνοντας την καθημερινότητα του. Και αυτό θα κάνουμε. Με τους συμπολίτες μας αρωγούς και συμμέτοχους στις αποφάσεις προχωράμε πέρα και πάνω από προσωπικά ή άλλα συμφέροντα. 

Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα αγωνιστώ με κάθε τρόπο αδιαφορώντας για το όποιο πολιτικό κόστος για την προάσπιση του κοινού συμφέροντος (ιδιαίτερα δε των αδυνάτων) και την παραγωγική ανασυγκρότηση του Δήμου Πάργας. 

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αρχίσουμε να παράγουμε έργο και μέσα από αυτό να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των δημοτών.


Νίκος Ζαχαριάς

Δήμαρχος Πάργας






θερμές ευχές για την Ορκωμοσία του Δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2019 Rating: 5 Στις 31 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Συμβούλια των Τοπικών κοινοτήτων. Θ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: