728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σε δωμάτιο ξενοδοχείου έκρυβε ναρκωτικά




Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, δύο άνδρες ηλικίας 27 και 41 ετών και μία 40χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν οι ανωτέρω, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος προμήθευσε έναντι χρηματικής αμοιβής, τους άλλους δύο δράστες, με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (21,2) γραμμαρίων.

Στην κατοχή του 27χρονου καθώς και σε δωμάτιο ξενοδοχείου στα Ιωάννινα, που χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (4,8) γραμμαρίων,
μεταλλικό κυτίο με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (60,3) γραμμαρίων,
συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (7,3) γραμμαρίων,
συσκευασία με λευκή κρυσταλλική σκόνη, άγνωστης χημικής σύστασης, βάρους (4,2) γραμμαρίων και
ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.





Σε δωμάτιο ξενοδοχείου έκρυβε ναρκωτικά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2019 Rating: 5 Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, δύο άνδρες ηλικίας 27 ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: