728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ε. Υφαντή (πολίτης Πάργας): Το Κ.Υ. Πάργας λειτουργεί μέρα παρά μέρα - Έχουμε ακτινολογικό και δεν λειτουργεί (Ηχητικό)



«Ας βοηθήσει και η Πολιτεία λιγάκι, τελείωσαν οι εκλογές. Ας σταματήσει το επικοινωνιακό να δούμε λιγάκι και επί της ουσίας τι γίνεται», διαμήνυσε στον Alpha 96,5 Θεσσαλονίκης, η Ελισάβετ Υφαντή, μέλος της Κίνησης Πολιτών Πάργας για το Κέντρο Υγείας Πάργας, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια δομή υγείας.

«Θεωρώ ότι είναι λίγο άδικο, γιατί έγινε μια πολύ σοβαρή δουλειά από τους πολίτες, πιέσαμε πάρα πολύ με κινητοποιήσεις από το 2015, και ενώ ήταν να κλείσει, να μην υπάρχει καν, αυτή τη στιγμή έχει δύο γιατρούς, γενικούς», δήλωσε η κα. Υφαντή, ενώ προσέθεσε πως λόγω εκλογών πολλές διαδικασίες καθυστέρησαν και πολλά ζητήματα βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα. Μάλιστα το Κ.Υ. Πάργας «Λειτουργεί μέρα παρά μέρα», ενημέρωσε η κα. Υφαντή, λόγω ελλιπούς προσωπικού.

Ειδικότερα, η κα. Υφαντή αναφέρθηκε στην αδυναμία υλοποίησης ακτινογραφιών στο Κέντρο Υγείας Πάργας, παρότι η δομή διαθέτει υπερσύγχρονο μηχάνημα και για το οποίο υπάρχει και άνθρωπος να το χειριστεί. Ωστόσο, το ακτινολογικό δεν λειτουργεί, διότι οι πόρτες του χώρου δεν πληρούν τις προδιαγραφές για να λάβουν το απαραίτητο ISO. «Το ακτινολογικό μας είναι ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα, το οποίο από τον Απρίλιο έχει, ήδη, έρθει εργαζόμενος για να το χειρίζεται, πληρώνεται από το ελληνικό δημόσιο, έχει πάρει την οικογένειά του ο άνθρωπος μένει στην περιοχή και επειδή δύο πόρτες δεν λειτουργούν σωστά, δεν έχει δοθεί το ISO, οπότε δεν είναι σε λειτουργία. Αυτό το πράγμα χωλαίνει εδώ και πόσο καιρό», περιέγραψε το μέλος της Κίνησης Πολιτών Πάργας για το Κ.Υ.

Παράλληλα, η ίδια επισήμανε την έλλειψη απινιδωτών στην περιοχή και υπενθύμισε ότι μετά από μεγάλη προσπάθεια των πολιτών, κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν σταθμό ΕΚΑΒ, για να μην είναι η περιοχή «ακάλυπτη», όπως ανέφερε η κα. Υφαντή.

Τέλος, το μέλος της Κίνησης Πολιτών Πάργας για το Κ.Υ. δήλωσε πως εν μέσω τουριστικής περιόδου υπάρχει, μεν, ταλαιπωρία για τους επισκέπτες, αλλά από τους επισκέπτες δεν κινδυνεύει κανείς.


Ε. Υφαντή (πολίτης Πάργας): Το Κ.Υ. Πάργας λειτουργεί μέρα παρά μέρα - Έχουμε ακτινολογικό και δεν λειτουργεί (Ηχητικό) Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2019 Rating: 5 «Ας βοηθήσει και η Πολιτεία λιγάκι, τελείωσαν οι εκλογές. Ας σταματήσει το επικοινωνιακό να δούμε λιγάκι και επί της ουσίας τι γίνεται»...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: