728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Υπερσύγχρονα πλυντήρια στα δύο νοσοκομεία




Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας και εγκατάστασης της νέας υπερσύγχρονης και υψηλής δυναμικότητας (480 Kg/ώρα) μονάδας πλυντηρίων του ΠΓΝΙ και τέθηκε από σήμερα σε πλήρη λειτουργία.

Η νέα αυτή βασική υποδομή (συμπεριλαμβάνει τη μονάδα πλυντηρίων που εγκαταστάθηκε στο ΠΓΝΙ (βασική μονάδα), τα δύο μικρότερης δυναμικότητας πλυντήρια που εγκαταστάθηκαν στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», και τον εξοπλισμό μεταφοράς του ιματισμού), που αντικατέστησε τον από 30ετίας παλαιό και προβληματικό εξοπλισμό, χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), με τη συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, με συνολικό κόστος της τάξης των 950.360 Ευρώ.

Η επένδυση έλυσε χρονίζοντα προβλήματα και στα δύο Νοσοκομεία και είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες όλων των δομών υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου (σύμφωνα και με το τεχνικό δελτίο), διασφαλίζοντας μια σημαντική εξοικονόμηση Δημοσίων Πόρων.

Η οργάνωση της λειτουργίας τους στην κατεύθυνση αυτή αποτελεί πρόκληση και στόχο των υπηρεσιών των δομών υγείας της περιοχής μας

Από την διοίκηση εκφράζονται ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές υλοποίησης του σημαντικού αυτού έργου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στις Υπηρεσίες Τεχνική, Διοικητική-Οικονομική και το Τμήμα Προμηθειών του ΠΓΝΙ για την καθοριστική συμβολή τους.




Υπερσύγχρονα πλυντήρια στα δύο νοσοκομεία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2019 Rating: 5 Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας και εγκατάστασης της νέας υπερσύγχρονης και υψηλής δυναμικότητας (480 Kg/ώρα) μονάδας π...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: