728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πώς να μην πάρουμε κιλά στις διακοπές ?

αρχείο λήψης (1).jpg





Οι διακοπές αποτελούν για όλους μας μια περίοδο που ξεκουραζόμαστε, χαλαρώνουμε και βγαίνουμε γενικά εκτός προγράμματος .Το ίδιο συμβαίνει και με τη διατροφή μας . Για κάποιους αυτό μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό καθώς μόλις επιστρέψουν στη ρουτίνα τους μπορούν να τα χάσουν αυτά τα 3-4 κιλάκια που πήρανε , σε κάποιους άλλους όμως ενδεχομένως να δημιουργήσει άγχος που ξεφύγανε από το στόχο τους . Πάμε να δούμε λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε την πρόσληψη κιλών χωρίς να πιέσουμε τον εαυτό μας .

1.Το λέμε και το λέμε και το ξαναλέμε , μη ξεχνάς το πρωινό σου ! ναι όντως αποτελεί πολύ σημαντικό γεύμα της ημέρας και επειδή μπορεί να ξυπνάς λίγο πιο αργά στις διακοπές δε σημαίνει ότι δε μπορείς να μεριμνήσεις για ένα τοστάκι το πρωί η για ένα καλό πρωινό από το ξενοδοχείο = με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις να μπεις στον πρώτο φούρνο που θα βρεις !

2.Πάρε σνακ μαζί στην παραλία , μην παραγγείλεις το κλαμπ σαντουιτς ( εντάξει , μια φορά θα φας δε λέω διακοπές είσαι). Πάρε όμως μαζί σου φρούτα , ξηρούς καρπούς , κράκερς , κριτσίνια έτσι δε θα πεινάσεις και θα προχωρήσεις ευχάριστα και χωρίς πείνα και στο υπόλοιπο της ημέρας σου.

3.Μην ξεχνάς το νεράκι ! θα σε βοηθήσει πολύ να μείνεις ενυδατωμένος μες στο καλοκαίρι . Επέλεξε επίσης να ξεκινήσεις τη βραδινή σου Έξοδο με ένα ανθρακούχο και μετά συνεχίζεις με ένα αλκοολούχο ποτό .

4.Επιχείρηση ταβερνάκι : διάλεξε η σαλάτα σου να μην έχει dressing πίστεψε με γλιτώνεις πολλές θερμίδες , στο κάτω κάτω η χωριάτικη είναι μια εξαιρετική επιλογή! Το κυρίως πιάτο σου καλό θα ήταν να περιέχει άπαχη πρωτείνη , ψαράκι στα καρβουνα ή φιλέτο κοτόπουλο.

Να φροντίσεις για τη θρέψη σου αλλά και την πέψη σου !

Καλά μπάνια !!






Αλεξάνδρα Ζώνιου

Διαιτολόγος διατροφολόγος

email:alexzwniou@gmail.com
Πώς να μην πάρουμε κιλά στις διακοπές ? Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2019 Rating: 5 Οι διακοπές αποτελούν για όλους μας μια περίοδο που ξεκουραζόμαστε, χαλαρώνουμε και βγαίνουμε γενικά εκτός προγράμματος .Το ίδιο συμβα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: