728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συγκρούστηκαν σκάφη στα Σύβοτα




Δύο σκάφη συγκρούστηκαν στο λιμάνι των Συβότων, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Συγκεκριμένα, κατά τον επιχειρούμενο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, απόπλου του “ΜΟΚΑ” στο οποίο επέβαιναν επτά αλλοδαποί η προπέλα του ενεπλάκη με σχοινιά πρόσδεσης του εν λόγω λιμένα, με αποτέλεσμα την ακυβερνησία του σκάφους και την πρόσκρουση του στο ελλιμενισμένο σκάφος “ΓΑΝΝΤΕΛΑ”.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο “ΓΑΝΝΤΕΛΑ”, ενώ με τη συνδρομή στελέχους του Α' Λιμενικού Τμήματος Συβότων, το “ΜΟΚΑ” απέπλευσε και ελλιμενίστηκε με ασφάλεια στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ νήσου Αγίου Νικολάου και ηπειρωτικών ακτών.

Από το περιστατικό σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των δύο σκαφών μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και την προσκόμιση βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν.










Συγκρούστηκαν σκάφη στα Σύβοτα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 16, 2019 Rating: 5 Δύο σκάφη συγκρούστηκαν στο λιμάνι των Συβότων, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Συγκεκριμένα, κατά τον επιχειρούμενο, λόγω δυσμεν...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: