728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πολιτικός πολιτισμός από τον Σπύρο Κυριάκη, επισκέφθηκε τα γραφεία των άλλων υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ!



Δείγμα του πολιτικού του ήθους,, δείγμα του εξαιρετικού χαρακτήρα του, ήταν η πρωτοβουλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας Σπύρου Κυριάκη, να επισκεφθεί τα γραφεία των άλλων υποψήφιων βουλευτών. Με την ίδιο δυναμισμό συνέχισε τις επισκέψεις του και τις επαφές του, λαμβάνοντας μηνύματα νίκης από κάθε γωνιά του νομού Πρέβεζας! Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας αλλά και τα πολιτικά γραφεία όλων των συνυποψηφίων του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας πως «Με την Δήμητρα, τον Στέργιο και την Σέβη, δίνουμε από κοινού μια μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα!»

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία του προεκλογικού του αγώνα ο Σπύρος Κυριάκης συνέχισε τις συναντήσεις του με φορείς και συλλόγους της Πρέβεζας. Αυτή τη φορά επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πρέβεζας «Νικόπολη» αλλά και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό παραγωγών οπωροκηπευτικών προϊόντων Πρέβεζας που και οι δυο στεγάζονται στη Βιομηχανική Περιοχή και ενημερώθηκε για την φετινή κατάσταση των καλλιεργειών, των ζημιών αλλά και των τιμών με κύριο πρόβλημα την φετινή κατάσταση στη ντομάτα.

Παράλληλα, ο Υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας συνέχισε και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών art tv, ΒΗΜΑ ΤV και Prisma, ενώ επισκέφθηκε και τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Πρέβεζας, τον οποίο χαρακτήρισε ως δραστήριο σύνδεσμος,εκφραστή και συνεχιστή του συρρακιώτικου πολιτισμικού πλούτου που διαφυλάσσει με όσα μέσα διαθέτει την συρρακιώτικη παράδοση και αποτελεί συνεκτικό στοιχείο για τον συρρακιώτικο πληθυσμό στο Νομό μας.

Απόψε το βράδυ ολοκληρώνει την προεκλογική του πορεία με συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Βήμα TV, αλλά και την κεντρική ομιλία των υποψηφίων της Ν.Δ το βράδυ στην Λέσχη Αξιωματικών στην Πρέβεζα.














Πολιτικός πολιτισμός από τον Σπύρο Κυριάκη, επισκέφθηκε τα γραφεία των άλλων υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2019 Rating: 5 Δείγμα του πολιτικού του ήθους,, δείγμα του εξαιρετικού χαρακτήρα του, ήταν η πρωτοβουλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: