728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σοβαρά Μιλάς….; Το ΣΠΥΡΟ!!!





Έφθασαν εκ νέου οι βουλευτικές εκλογές. Για μια ακόμη φορά στην κάλπη…για το μέλλον του τόπου….Αυτή τη φορά όμως, και για πρώτη φορά στην ιστορία της Πάργας, αλήθεια θα ψηφίσουμε για το μέλλον του τόπου, για το μέλλον της Πάργας.

Ποτέ ξανά δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να εκλέξουμε Παργινό Βουλευτή! Και να μας το έλεγαν πριν λίγο καιρό θα το θεωρούσαμε ανέκδοτο ή ότι τουλάχιστον ο υποψήφιος μας θα αποτελούσε «συμπλήρωμα» ψηφοδελτίου προς προσέλκυση Παργινών ψήφων χωρίς τύχη εκλογής.

Ο Σπύρος σίγουρα ούτε «συμπλήρωμα» είναι και η εκλογή του είναι στα χεριά μας και αυτό το εννοώ πραγματικά. Δεν θα μείνω στο γεγονός ότι ο Σπύρος είναι νέος άνθρωπος και καλό παιδί και γι’ αυτό θα τον ψηφίσουμε…όχι, αυτά είναι γνωστά! Θα ψηφίσουμε το Σπύρο γιατί έχοντας τοπικό βουλευτή από την Πάργα και μάλιστα όπως όλα δείχνουν, κυβερνητικό, έτσι αλλάζεις το μέλλον της Πάργας!

Τα τουριστικά αγκυροβόλια και τα λιμάνια αγαπητοί συμπολίτες ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ, οι δρόμοι δεν αναγεννιούνται και δεν αυτοεπισκευάζονται μόνοι τους, οι χρηματοδοτήσεις από προγράμματα ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ, η τουριστική προβολή σε κεντρικό επίπεδο δεν χαρίζεται από τον Υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης.

Χρειάζεσαι τον άνθρωπο-βουλευτή που θα τρέξει για αυτά και θα ενδιαφερθεί για τον τόπο του, χρειάζεσαι τον άνθρωπο-Σπύρο, που παρεμπιπτόντως έχεις το κινητό του τηλέφωνο και θα τον πάρεις ο ίδιος εάν χρειαστεί (κι αν θέλει ας μην το σηκώσει!!!), για να προωθήσει τα αιτήματα της Πάργας. Ο Δήμος και ο Δήμαρχος θα γίνουν αυτόματα δύο φορές πιο αποτελεσματικού και ισχυροί με πρόσβαση απευθείας στον κυβερνητικό μηχανισμό.

Για να μην παρεξηγούμαστε αγαπητοί συμπολίτες, και για να μην καταλήξει η κουβέντα στο εάν είναι σωστό να χρειάζεσαι το δικό σου τοπικό βουλευτή για να πετύχεις πράγματα για τον τόπο σου, σας λέω ότι επειδή δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε το σύστημα …ας προλάβουμε να αρπάξουμε από τα μαλλιά την ευκαιρία και να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Επίσης σημειώνω ότι τα τουριστικά αγκυροβόλια και τα λιμάνια, οι δρόμοι, οι χρηματοδοτήσεις, η τουριστική προβολή, τα έργα γενικότερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ… ούτε μπλε είναι, ούτε κόκκινα, ούτε ροζ, ούτε πράσινα, το πολύ πολύ να έχουν καμιά χρωματιστή κορδελίτσα στα εγκαίνια και από εκεί και πέρα μένουν υπέρ του τόπου, υπέρ της Πάργας.

Ούτε λοιπόν το μέλλον της Πάργας, τώρα που για πρώτη φορά περνάει από τα χέρια μας, δεν πρέπει να επηρεαστεί από χρώματα!

Λοιπόν….! Εάν δεν θέλουμε να καθόμαστε πάλι από αύριο (8η Ιουλίου) στο καφενείο και να συζητάμε πόσο τυχερή ήταν η Θεσπρωτία που είχε «δικούς» της Υπουργούς και δεν έκλεισε το Νοσοκομείο στους Φιλιάτες αλλά αναβαθμίστηκε και τι ωραία έφτιαξαν τα λιμάνια τους και η Ηγουμενίτσα και η Πλαταριά και τα Σύβοτα….και τι καλά να είμαστε από εκεί και όχι από εδώ, και με τους άλλους και όχι με αυτούς…

Ένας δρόμος υπάρχει και είναι πιο μονόδρομος και από μονόδρομος!

Και μία είναι η απάντηση στο ερώτημα που πλανιέται αυτό το διάστημα, στους δρόμους, στα καφενεία, στις ακτές, στις κορυφές και τις φυλλωσιές των δέντρων… -« Ποιόν θα ψηφίσεις…;»



Σοβαρά Μιλάς….; Το ΣΠΥΡΟ!!!
Σοβαρά Μιλάς….; Το ΣΠΥΡΟ!!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουλίου 06, 2019 Rating: 5 Έφθασαν εκ νέου οι βουλευτικές εκλογές. Για μια ακόμη φορά στην κάλπη…για το μέλλον του τόπου….Αυτή τη φορά όμως, και για πρώτη φορά στην...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: