728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έκλεψαν ταχύπλοα από τη Λευκάδα - Ευρεία επιχείρηση του Λιμενικού και καταδίωξη

Προσαιγιαλώθηκαν σε ακτή στην Αχαΐα και οι χειριστές τους διέφυγαν με δίκυκλο που έκλεψαν


Ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό σκαφών που είχαν κλαπεί πρωινές ώρες χθές ξεκίνησε από το Λιμενικό Σώμα.

Για την κλοπή των δύο ταχυπλόων, από τις θαλάσσιες περιοχές Μικρός Γιαλός Πόρου Λευκάδας και «ΔΕΣΙΜΙ» Λευκάδας, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νυδριού.

Άμεσα ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ξεκίνησε επιχείρηση προς εντοπισμό των σκαφών, τα οποία εντοπίστηκαν από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή δυτικά Διακοφτού – Ακράτας.

Ακολούθησε καταδίωξη και τα σκάφη προσαιγιαλώθηκαν σε ακτή κοντά στον ακρωτήριο Πούντας Αχαΐας.

Οι χειριστές των σκαφών διέφυγαν από ξηράς, ενώ πραγματοποιήθηκε ευρεία επιχείρηση εντοπισμού τους στην ευρύτερη περιοχή Αιγιαλείας, Καλαβρύτων, Δερβενίου και Ακράτας με τη συμμετοχή τεσσάρων περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αεροσκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ελικοπτέρου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και με τη συνδρομή Αστυνομικών Αρχών, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας.

Τα κλαπέντα σκάφη αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ παράλληλα με τους δράστες αναζητείται και ένα κλαπέν δίκυκλο όχημα το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες ως το μέσο διαφυγής τους.





Έκλεψαν ταχύπλοα από τη Λευκάδα - Ευρεία επιχείρηση του Λιμενικού και καταδίωξη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουλίου 27, 2019 Rating: 5 Προσαιγιαλώθηκαν σε ακτή στην Αχαΐα και οι χειριστές τους διέφυγαν με δίκυκλο που έκλεψαν Ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό σκαφών πο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: