728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Από το ΕΠΑΛ στην Ιατρική Σχολή!



.Υπάρχουν παιδιά που παρά το μεγάλο ποσοστό αποτυχιών έκαναν βαθμολογικά ρεκόρ στις πανελλήνιες εξετάσεις. Υπάρχουν όμως κι εργαζόμενοι που μέσω των ΕΠΑΛ σημείωσαν εξίσου μεγάλες επιτυχίες.

Τέτοια είναι η περίπτωση των ΕΠΑΛ Άρτας. Ιδιαίτερα στον τομέα Υγείας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Άρτας καταγράφηκε πρωτοφανές ποσοστό επιτυχιών με όλες τις εργαζόμενες νοσηλεύτριες που φοίτησαν επί τριετία να πετυχαίνουν τον στόχο εισόδου τους σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Η Αρσενόη Γιαννακούλη συγκεντρώνοντας 18550 μόρια πετυχαίνει την είσοδό της στην Ιατρική με βάση τις περσινές απαιτήσεις της σχολής. Ακολουθούν άλλες υποψήφιες με υψηλές επίσης επιδόσεις που παρά τις δυσκολίες λόγω ταυτόχρονης εργασίας και οικογενειακών υποχρεώσεων βρίσκονται πια μπροστά σε νέα δεδομένα και διλλήματα.

Η Αρσενόη Γιαννακούλη ευχαριστεί για την επιτυχία της το σχολείο με τους εκπαιδευτικούς του και ειδικά την κυρία Τσιλιμή, την υπηρεσία της στο νοσοκομείο και τους συναδέλφους της με την οικογένειά της για την κατανόηση όλο αυτό των καιρό.

Ρούλα Χρήστου















Από το ΕΠΑΛ στην Ιατρική Σχολή! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019 Rating: 5 .Υπάρχουν παιδιά που παρά το μεγάλο ποσοστό αποτυχιών έκαναν βαθμολογικά ρεκόρ στις πανελλήνιες εξετάσεις. Υπάρχουν όμως κι εργαζόμενοι π...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: