728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επακόλουθο και της κλιματικής αλλαγής ο καύσωνας που πλήττει την Ευρώπη

Η πενταετία 2015-2019 θ η πιο ζεστή στην ιστορία του πλανήτη





Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι μια από τις πιο ζεστές χρονιές στην ιστορία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (ΠΜΟ, WMO). Σύμφωνα με τα δεδομένα του, η πενταετία 2015-2019 θα είναι η πιο ζεστή πενταετία που έχει καταγραφεί ποτέ, στον πλανήτη.

Είναι πολύ νωρίς για να αποδοθεί οριστικά στην κλιματική αλλαγή το κύμα καύσωνα που πλήττει αυτή τη στιγμή την Ευρώπη, όμως ο καύσωνας αυτός είναι «σίγουρα το λογικό επακόλουθο» των ακραίων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εκπρόσωπός του, Κλερ Νάλις, δήλωσε στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων: «Τα κύματα καύσωνα θα γίνουν πιο έντονα, πιο παρατεταμένα, θα αρχίζουν νωρίτερα και θα τελειώνουν αργότερα».














Επακόλουθο και της κλιματικής αλλαγής ο καύσωνας που πλήττει την Ευρώπη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουνίου 29, 2019 Rating: 5 Η πενταετία 2015-2019 θ η πιο ζεστή στην ιστορία του πλανήτη Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι μια από τις πιο ζεστές χρονιές σ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: