728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τις Περιφερειακές Διευθύνσεις των Σωμάτων Ασφαλείας Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος Βουλευτής Κώστας Μπάρκας




Μετά από πρόσκληση που απεύθυναν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις των Σωμάτων Ασφαλείας που εδρεύουν στην Πρέβεζα προς τον υφυπουργό Εργασίας και υποψήφιο Βουλευτή Ν. Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στις έδρες των Περιφερειακών Υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας στην Πρέβεζα.


Ειδικότερα, ο κ. Μπάρκας επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας, κ. Νίκου καθώς και με στελέχη υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Ακολούθως ο κ. Μπάρκας επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας, όπου συνομίλησε με τον Διοικητή κ. Μικρούλη και με στελέχη των υπηρεσιών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τέλος επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, στην έδρα του οποίου συνομίλησε με τη Λιμενάρχη Πρέβεζας, κ. Μαργέλη, όπως επίσης και με στελέχη του Λιμενικού Σώματος.




Κατά τις επισκέψεις του στις έδρες των Σωμάτων Ασφαλείας στην Πρέβεζα, ο κ. Μπάρκας είχε την ευκαιρία να κάνει λόγο για όσα κατάφερε να υλοποιήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο των Σωμάτων Ασφαλείας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στα οποία περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η επαναλειτουργία των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας, η αύξηση των προσλήψεων κατά 25% στην Ελληνική Αστυνομία μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, η ένταξη 2.173 πυροσβεστών πενταετούς θητείας στο μόνιμο προσωπικό, η ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος με επιπλέον δύο χιλιάδες προσλήψεις, καθώς και η ένταξη των Σχολών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος στις πανελλαδικές εξετάσεις.














Τις Περιφερειακές Διευθύνσεις των Σωμάτων Ασφαλείας Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος Βουλευτής Κώστας Μπάρκας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2019 Rating: 5 Μετά από πρόσκληση που απεύθυναν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις των Σωμάτων Ασφαλείας που εδρεύουν στην Πρέβεζα προς τον υφυπουργό Εργασ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: