728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ολοκληρώνονται τα έργα, νέα σελίδα για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων




Έτοιμες είναι οι νέες αίθουσες αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες τοποθετήθηκαν οι πινακίδες ενώ τέθηκε σε λειτουργία και ο φωτισμός, γεγονός που δείχνει ότι πολύ σύντομα θα τεθούν σε λειτουργία και έτσι θα πάρει τέλος η ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών που ήταν αναπόφευκτη λόγω των έργων που εκτελούνται. Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις θα ενωθούν με το υπόλοιπο κτίριο ώστε το σύνολο πλέον να καταστεί λειτουργικό. Η τελική εικόνα στον τοπικό αερολιμένα δεν θυμίζει σε τίποτα το αεροδρόμιο που για χρόνια γνωρίζαμε.

Ο «Βασιλιάς Πύρρος» καθίσταται πλέον ένας από τους πιο σύγχρονους αερολιμένες της χώρας.

Φυσικά χρειάστηκε να περάσουν δεκατρία ολόκληρα χρόνια από την μέρα που ξεκίνησε το έργο, το οποίο αρκετές φορές κινδύνευσε να καταλήξει στις καλένδες.

Χρειάστηκε και η πολιτική βούληση για την χρηματοδότησή του καθώς τα κονδύλια έτρεχαν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, δηλαδή από τα ταμεία του κράτους.

Η πολυετής ταλαιπωρία του έργου ανήκει στο παρελθόν.

Το αεροδρόμιο Ιωαννίνων ολοκληρώνεται και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα που συμπληρώνουν το κομμάτι των υποδομών στο Νομό.

Φυσικά είναι ένα από τα 23 της χώρας και το μοναδικό στην βορειοδυτική Ελλάδα που παραμένουν υπό κρατικό έλεγχο, γεγονός που έχει την αξία του και φαίνεται καθώς αποτελεί επιλογή για την προσγείωση και στάθμευση ιδιωτικών αεροσκαφών.













Ολοκληρώνονται τα έργα, νέα σελίδα για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2019 Rating: 5 Έτοιμες είναι οι νέες αίθουσες αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες τοποθετήθηκαν οι πινακίδες ενώ τέθηκε σε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: