728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

10,7 εκατομμύρια για ενεργειακή αναβάθμιση νοσοκομείων κι αστυνομίας





Τρία νοσοκομεία της Ηπείρου και δύο κτίρια της αστυνομίας περνούν στη φάση της ενεργειακής αναβάθμισης. Πρόκειται για τα πέντε δημόσια κτίρια που περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό της Περιφέρειας Ηπείρου και στην πρόταση που υποβάλλεται για χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα με συνολικό προϋπολογισμό 10,8 εκατομμύρια ευρώ. Τα κτίρια που θα αναβαθμιστούν είναι τα Νοσοκομεία Χατζηκώστα, Άρτας και Πρέβεζας καθώς επίσης η Γενική Περιφερειακή Αστυνομικό Διεύθυνση Ηπείρου και το Αστυνομικό Μέγαρο της Άρτας.

Τα αποτελέσματα της δράσης αφορούν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας των δημόσιων κτιρίων και στην βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης με την χρήση ΑΠΕ.

Τα έργα περιλαμβάνουν επεμβάσεις βελτίωσης παθητικών συστημάτων, επεμβάσεις εφαρμογής ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και επεμβάσεις αναβάθμισης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 4,7 εκατομμύρια για το Νοσοκομείο Χατζηκώστα, στα 2,6 για το Νοσοκομείο Άρτας, στο 1,7 για το Νοσοκομείο Πρέβεζας, στις 934 χιλιάδες για το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων και στις 448 για το Αστυνομικό Μέγαρο Άρτας.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η πρόταση που είχε κατατεθεί από την Διοίκηση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με χρηματοδότηση 4,4 εκατομμυρίων ευρώ.








10,7 εκατομμύρια για ενεργειακή αναβάθμιση νοσοκομείων κι αστυνομίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2019 Rating: 5 Τρία νοσοκομεία της Ηπείρου και δύο κτίρια της αστυνομίας περνούν στη φάση της ενεργειακής αναβάθμισης. Πρόκειται για τα πέντε δημόσια...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: