728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αυτόφωρες συλλήψεις στην Ήπειρο




Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 48ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες ατόμων, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

Στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, συνολικής ποινής φυλάκισης -19- μηνών και -10- ημερών καθώς και συνολικής χρηματικής ποινής -18.000- ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί επιταγών και παραβάσεις υγειονομικών και οικοδομικών διατάξεων.

Στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 37χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης -6- μηνών και χρηματικής ποινής -500- ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών.

Στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, να μεταφέρει προς στο εσωτερικό της χώρας, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 35 και 29 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (6,9) γραμμαρίων και μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους (0,6) γραμμαρίων.











Αυτόφωρες συλλήψεις στην Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαΐου 05, 2019 Rating: 5 Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 48ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες ατόμων, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: