728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[kl][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΌΜΑΣΤΕΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ

ΟΤΙ ΤΟΥΣ

ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!

Τις τελευταίες μέρες στο Δήμο μας παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου. Τελείωσαν τα παντρολογήματα, οι εναγκαλισμοί και οι μεταγραφές. Υποψήφιοι Δημάρχοι, επίσημα στελέχη των κομμάτων με «χρίσμα» ή χωρίς «χρίσμα» και «ανεξάρτητοι» που δήθεν υπερασπίζονται την «Αυτοδιοίκηση», ενώ στην πραγματικότητα όμως προωθούν τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων σε βάρος των δημοτών.

Παρελαύνουν στα καφενεία των χωριών μας, όχι για να εξηγήσουν τις θέσεις τους και το πρόγραμμά τους, αλλά για να μοιράσουν καρτελάκια και να μας χτυπήσουν φιλικά στην πλάτη.

Κάθε τέσσερα χρόνια μας θυμούνται!!!

Το πανηγύρι των μεταγραφών γίνεται γιατί δεν υπάρχουν αρχές και ιδεολογία, δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Βρίσκονται στο ίδιο τρένο και απλά άλλαξαν βαγόνι. Πιστοί στην ρουσφετολογική πολιτική, στις πελατειακές σχέσεις εξυπηρέτησης ομάδας συμφερόντων.

Ας δούμε λοιπόν τα « έργα» τους:

Η απερχόμενη Διοίκηση και ο δήμαρχος έδειξαν εξαρχής το πραγματικό τους πρόσωπο. Ένα πρόσωπο πελατειακό, αντιδραστικό, νεοφιλελεύθερο. Που δεν έχει σκοπό να εξυπηρετεί τους πολίτες και την κοινωνία, αλλά επιδιώκει να εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες «παράγοντες» και «παραγοντίσκους».

Μπορεί να υπάρχουν οικογένειες χωρίς ρεύμα, χωρίς φαγητό και παιδιά στο σχολείο να πεινάνε, αλλά το δημοτικό συμβούλιο έκρινε ως πρώτη προτεραιότητα την αγορά ενός πανάκριβου αυτοκινήτου

Ήδη η μελέτη για το βιολογικό Φαναρίου από 120.000Ε εκτινάχτηκε στις 320.000ε και έπεται…..

Προσέλαβε ειδικό σύμβουλο με ετήσιες αποδοχές 37.517,64ε, τον πρώην Υφ’. Οικονομικών Αντώνη Μπέζα. Πρόσληψη-Πρόκληση.

Παρέδωσαν την αποκομιδή των σκουπιδιών και την λειτουργία των εγκαταστάσεων διαχείρισης απορριμμάτων σε ιδιώτες!

Στο χωριό Σταυροχώρι «κατασκευάσθηκε» Παιδική Χαρά τοποθετήθηκαν τρία είδη (κούνια, τσουλίθρα, τραμπάλα ) και τέσσερα φορτηγά άμμο. Προϋπολογισμός 25.οοοε!!!

Για τις διαρροές νερού στο δίκτυο ύδρευσης. η απάντηση είναι πάντα η ίδια. Δεν έχουμε προσωπικό!!

 Νέα Δύναμη με επικεφαλής Ν. Ζαχαριά:

Δεν προήλθαν από παρθενογένεση.

Είναι συνέχεια της παράταξης του πρώην δημάρχου Θανάση Λιόλιου και της παράταξης «Δυνατά για μια Νέα Αρχή».

Μαζί ψηφίζανε με την απερχόμενη διοίκηση και ουσιαστικά έβαλαν πλάτη στο να περνάει η νεοφιλελεύθερη και αντιδραστική πολιτική.

Δεν έφεραν αντίρρηση να δοθεί η διαχείριση των απορριμμάτων στους ιδιώτες.

Αλγεινή εντύπωση έκανε η στάση που κράτησαν στην κατασκευή μαρίνας και ξενοδοχείου πέντε(5) αστέρων στη παραλία του Βάλτου!!! Με επιδότηση από τον κρατικό κορβανά 5.000.000ε σε σύνολο επένδυσης 12.000.000ε.

Όσον αφορά τη δημόσια περιουσία στο πρόγραμμά τους δεν αναφέρουν πουθενά ότι είναι ενάντια στο ξεπούλημά της!

Είναι υπέρ των εξορύξεων υδρογονανθράκων.

Για «Ρεύμα Αλλαγής» και «Νέα Δύναμη»: 

 «Η παρέλαση του παλιού ως καινούργιου».

«Στεκόμουν πάνω σ’ ένα λόφο κι είδα το παλιό να πλησιάζει, μα ερχόταν σα Νέο.

Σερνόταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια, που κανένας δεν είχε ξαναδεί…. Έτσι το Παλιό έκανε την εμφάνισή του σε Νέο Μασκαρεμένο»…. Μπ. Μπρεχτ

Γιώργος Ζούλας-Τσάτσης ΣπύροςΥποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΌΜΑΣΤΕ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019 Rating: 5 ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ! Τις τελευταίες ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: