728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές προηγούνται στη «μάχη» του σταυρού σε όλα τα κόμματα



ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μάχη σταυρό με σταυρό δίνουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, με το ποσοστό της ενσωμάτωσης να αγγίζει το 82,15%.
Σταθερό προβάδισμα διατηρεί στη Νέα Δημοκρατία, που καταλαμβάνει 6 έδρες, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Ακολουθούν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η Μαρία Σπυράκη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Γιώργος Κύρτσος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει μέχρι στιγμής 6 έδρες.  Πρώτος στο ευρωψηφοδέλτιο  αναδεικνύεται ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Ακολουθούν η Έλενα Κουντουρά, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Στέλιος Κούλογλου, ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Πέτρος Κόκκαλης.
Το Κίνημα Αλλαγής κερδίζει 2 έδρες στην Ευρωβουλή και με φαίνεται να εκλέγονται ο Νίκος Ανδρουλάκης και η Εύα Καϊλή.
Το ΚΚΕ κερδίζει επίσης 2 έδρες στην Ευρωβουλή, με τον Κωνσταντίνο Παπαδάκι και τον Νικολάου Αλαβάνο Λευτέρη να καταλαμβάνουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα.
Η Χρυσή Αυγή εκλέγει δύο ευρωβουλευτές, τον Ιωάννη Λαγό και τον Αθανάσιο Κωνσταντίνου.
Μία έδρα στην ευρωβουλή κερδίζει η Ελληνική Λύση που εκλέγει ευρωβουλευτή τον Κυριάκο Βελόπουλο.
Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η έδρα για το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη. Με ποσοστό μέχρι στιγμής, οριακό, 3,03%, εκλέγει έναν ευρωβουλευτή. Την πρώτη θέση του ευρωψηφοδελτίου καταλαμβάνει η Σοφία Σακοράφα.


Ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές προηγούνται στη «μάχη» του σταυρού σε όλα τα κόμματα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 27, 2019 Rating: 5 ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Μάχη σταυρό με σταυρό δίνουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, με το ποσοστό της ενσωμάτωσης να αγγίζει το 82,15%. Σταθερό ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: