728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αμφίρροπες μάχες στους δήμους της Πρέβεζας




Με βραδείς ρυθμούς όπως φαίνεται προχωρά η καταμέτρηση στην Περιφερειακή Ενότητα της Πρέβεζας, με την εικόνα για τους τρεις δήμους της περιοχής να έχει μεν διαμορφωθεί αλλά μπορεί να χωράει και ανατροπές.

Στο δήμο Πρέβεζας και με καταμετρημένες τις ψήφους στα 60 περίπου τμήματα από τα 74 ο Νίκος Γεωργάκος προηγείται με βραχεία κεφαλή. Συγκεντρώνει το 22,1% των ψήφων αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον σημερινό δήμαρχο Χρήστο Μπαίλη με 21,9%.

Πρόκειται ωστόσο για μία οριακή διαφορά που μπορεί να αλλάξει όμως αυτό θα είναι το δίδυμο του δεύτερου γύρου καθώς ο τρίτος Γιώργος Νίτσας μένει στο 16%. Ο Χρήστος Φονταράς συγκεντρώνει το 13,5, ο Σταύρος Αμάραντος το 12,7, ο Ευάγγελος Ροπόκης το 12,5 και ο Μιχάλης Γεωργούλης το 1%.

Στο δήμο Ζηρού και με καταμετρημένες τις ψήφους στα μισά εκλογικά τμήματα Δημήτρης Γιολδάσης και Νίκος Καλαντζής δίνουν μάχη στήθος με στήθος καθώς και οι δύο βρίσκονται κοντά στο 48^ με τον Μενέλαο Γείτονα να συγκεντρώνει μόλις το 4%!

Στο Δήμο Πάργας και με καταμετρημένες τις ψήφους στο 60% των εκλογικών τμημάτων ο Νίκος Ζαχαριάς βρίσκεται στην πρώτη θέση με 43,3 αφήνοντας στη δεύτερη τον Αντώνη Νάστα με 27,5%. Ο Φώτης Νάκιας παίρνει το 13,3, ο Γιώργος Καούρης το 11,4 και ο Πέτρος Δέσκας το 4,2.










Αμφίρροπες μάχες στους δήμους της Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 27, 2019 Rating: 5 Με βραδείς ρυθμούς όπως φαίνεται προχωρά η καταμέτρηση στην Περιφερειακή Ενότητα της Πρέβεζας, με την εικόνα για τους τρεις δήμους της πε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: