728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Απάντηση στο δελτίο τύπου της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πάργας




Κάνοντας φτηνή αντιπολίτευση κατ αυτόν τον τρόπο πάνω σε ένα τόσο λεπτό θέμα που αφορά το μέλλον μιας πολύπαθης περιοχής που με την ανάπτυξή της σηκώνει οικονομικά στις πλάτες της την μισή σχεδόν Ελλάδα από την ‘’ΑΡΙΣΤΕΡΗ’’ πλευρά της Πίνδου ζωγραφίζετε ελέφαντες σε μαθητικά τετράδια και προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω τους ως πολιτικά ανήλικοι και αφελείς. 

Εν ενεργεία πολιτικοί εκπρόσωποι των πολιτών που σας στήριξαν είστε κύριοι και ακόμα χειρότερα για την στάση σας το γεγονός ότι ζητάτε και την μελλοντική τους στήριξη. Σε ένα ζήτημα που σιγοκαίει 10 χρόνια τώρα όπως αναφέρεται κι εσείς στο δελτίο τύπου σας, που παρεμπίπτοντος θυμίζει έκθεση της 1ης γυμνασίου με θέμα: ‘’Αναπτύξτε τα παράπονά σας στην Δημοτική αρχή σε τρείς παραγράφους ‘’. Ένα τέτοιο θέμα προτιμήσατε να προσπαθήσετε να καρπωθείτε πολιτικά την ιδιαιτερότητά του με τοποθετήσεις του Στυλ φωνάζω στη Νύφη για να τα ακούσει η Πεθερά.

 Χτες το απόγευμα κύριοι μαζευτήκαμε με ένα και μοναδικό σκοπό, να ορίσουμε το μέλλον της περιοχής μας με μια φωνή και ένα σκοπό. Χτες το απόγευμα για όσους δεν το κατάλαβαν ή δεν το έχουν καταλάβει ακόμα στην σελίδα τις 27 Φεβρουαρίου 2019 γράφτηκε η άποψη των συμπολιτών μας που καιρό τώρα προσπαθούν να ακουστούν κι εσείς λάμψατε δια της απουσίας σας. 

Η Ψήφος σας όπως τελικά αποδείχτηκε μπορεί να μην ήταν απαραίτητη , αν υπήρχε όμως, ανεξάρτητα με την τοποθέτησή σας θα ήταν σεβαστή και θα είχε θέση στην συζήτηση. Και ως πολιτικοί που ζητάτε την ψήφο του Λαού θα έπρεπε να ξέρετε πως η ψήφος είναι πάντα σεβαστή και ποτέ υποκριτική όπως αναφέρετε ανεξάρτητα αν είναι μαζί ή απέναντι, αυτό εξάλλου είναι και μία από τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας. 

Όσο αφορά το γεγονός της τοποθέτησης του κ. Παπανικολάου, προέδρου της Δ.Κ Πάργας καλό θα ήταν πριν μπείτε στον κόπο να εκδώσετε δελτία τύπου σε κατάσταση πανικού μαζεύοντας τα ασυμμάζευτα να διαβάζατε τα πρακτικά της συνεδρίασης που δυστυχώς εσείς επιλέξατε μικροπολιτικά σκεπτόμενοι να φύγετε. Από ποτέ η αποχώρηση είναι πολιτική πράξη κύριοί ;

 Οι αγώνες για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας δίνονται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και όχι σε ιστοσελίδες και καφενεία. Η φυγή δεν είναι λύση όταν οι ευθύνες βαραίνουν. Εκτός και αν νομίζετε ότι εκπροσωπείτε φοιτητική παράταξη σε αμφιθέατρο. Η Ιστορία θα γράψει ότι στην πιο κρίσιμη συνεδρίαση για το μέλλον της Πάργας μας πέντε ριψάσπιδες φυγομάχησαν για να αποκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη. 

Συγχαρητήρια και καλή πρόοδο. 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 ΒΛΑΣΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 
ΒΛΑΣΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 
ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, 
ΠΑΣΧΟΔΗΜΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, 
ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, 
ΤΖΟΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
Απάντηση στο δελτίο τύπου της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2019 Rating: 5 Κάνοντας φτηνή αντιπολίτευση κατ αυτόν τον τρόπο πάνω σε ένα τόσο λεπτό θέμα που αφορά το μέλλον μιας πολύπαθης περιοχής που με την...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: