728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τραγικός επίλογος… Νεκρός ο 59χρονος στην Λίππα




Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην υπόθεση εξαφάνισης του 59χρονου στην Λίππα του Δήμου Δωδώνης, ο οποίος αγνοούνταν από το πρωί της Πέμπτης. Ο άνδρας που είχε φύγει από το σπίτι του λέγοντας στους δικούς του ότι πηγαίνει για κυνήγι, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής νεκρός φέροντας τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από όπλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει τραύμα από όπλο στο κεφάλι. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας όπως και άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ που μετείχαν στην έρευνα. Η σορός του 59χρονου εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο από φίλο του που μετείχε εθελοντικά στην έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία έχει κληθεί ο Ιατροδικαστής καθώς η έκθεση του και η νεκροψία που θα ακολουθήσει θα μπορέσει να διαφωτίσει τις συνθήκες θανάτου του 59χρονου.



Τραγικός επίλογος… Νεκρός ο 59χρονος στην Λίππα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2019 Rating: 5 Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην υπόθεση εξαφάνισης του 59χρονου στην Λίππα του Δήμου Δωδώνης, ο οποίος αγνοούνταν από το πρωί της Πέμπτης...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: