728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σοκ… Αλλοδαπός αποπειράθηκε να βιάσει 82χρονη!




Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας αλλοδαπός προσπάθησε να βιάσει μία 82χρονη μέσα στο σπίτι της. Η γριούλα είχε βγει στον προαύλιο χώρο της μονοκατοικίας που διαμένει, σε πόλη της Ηπείρου. Εκεί την εντόπισε ο αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν. Την πλησίασε και σπρώχνοντάς της, την οδήγησε στο εσωτερικό του σπιτιού. Χωρίς κανένα ίχνος ανθρωπιάς, άσκησε σωματική βία στην 82χρονη και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα για να την βιάσει. Η γριούλα έβαλε τις φωνές και για καλή της τύχη την άκουσαν οι γείτονες οι οποίοι ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία. Στο χώρο του σπιτιού έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν τον αλλοδαπό.

Στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας σημειώνεται:

«Συνελήφθη, χθες (11-03-2019) αργά το απόγευμα σε πόλη της Ηπείρου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 39χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού.

Ειδικότερα, ο 39χρονος κατηγορείται ότι χθες αργά το απόγευμα αποπειράθηκε με τη χρήση σωματικής βίας, να εξαναγκάσει σε συνουσία 82χρονη ημεδαπή στην οικία της.

Η παθούσα κάλεσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα η πράξη του να γίνει αντιληπτή από περίοικο και να συλληφθεί από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς».

Ο αλλοδαπός κρατείται και την Πέμπτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.





Σοκ… Αλλοδαπός αποπειράθηκε να βιάσει 82χρονη! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 12, 2019 Rating: 5 Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας αλλοδαπός προσπάθησε να βιάσει μία 82χρονη μέσα στο σπίτι της. Η γριούλα είχε βγει στον προαύλιο χώρο τη...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: