728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πέταξαν τρικάκια και κρέμασαν πανό εναντίον του Κώστα Μπάρκα στην Πρέβεζα



Στόχος θρασύδειλων έγινε ο Βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας. Άγνωστοι σήμερα το πρωί πέταξαν τρικάκια στα οποία απεικονίζεται ο Βουλευτής Πρέβεζας και αναγράφουν «Αλήτες προδότες πολιτικοί η Μακεδονία είναι Ελληνική» ενώ πάνω στην φωτογραφία του βουλευτή αναγράφεται η λέξη «ΠΡΟΔΟΤΗΣ», επίσης κρέμασαν, στο τοίχος του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα, πανό με αντίστοιχα υβριστικά συνθήματα.

Σχολιάζοντας το γεγονός ο κ. Μπάρκας έγραψε στα social media, : «Στην Πρέβεζα σήμερα κάποιοι θρασύδειλοι φασίστες πέταξαν τα παρακάτω τρικάκια και κρέμασαν το παρακάτω πανό στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα. Δεν φοβάμαι κάνέναν και καμία. Όσες αφίσες και να μου στείλετε στα Social Media με στόχους σκοποβολής στο κεφάλι μου, όσες απειλές και να μου στείλετε, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. Έπραξα πατριωτικά ακολουθώντας την εθνική γραμμή της χώρας»





Πέταξαν τρικάκια και κρέμασαν πανό εναντίον του Κώστα Μπάρκα στην Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2019 Rating: 5 Στόχος θρασύδειλων έγινε ο Βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας. Άγνωστοι σήμερα το πρωί πέταξαν τρικάκια στα οποία απεικονίζεται...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: