728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας






Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας "Βασίλειος Χατζής".

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κος Περικλής Λιάκρης αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, έκανε έναν σύντομο απολογισμό για την πορεία και τις δράσεις του συλλόγου κατά τη διάρκεια του 2018.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο πρόεδρος ήταν και ότι ο Σύλλογος Αιμοδοτών "είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που έχει ανάγκη. Η προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος μας, πρέπει να γίνει υπόθεση όλων των κατοίκων και των φορέων της περιοχής.

Ας βάλουμε όλοι τα δυνατά μας και να προσπαθήσουμε από κοινού ,Σύλλογοι,Εκπαιδευτικοί, Τοπική Αυτοδιοίκηση ώστε το 2019 κάθε οικογένεια στον τόπο μας ,να αποκτήσει έναν τουλάχιστον δικό της Αιμοδότη".

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ως η καλύτερη αιμοδότρια για το 2018 η Κα Αγγελική Γκίκα και ως ο καλύτερος αιμοδότης για το 2018 ο Κος Χρίστου Σταμάτη .


Ο δήμαρχος Πάργας δεσμεύτηκε να δώσει 10000€ για το κέντρο υγείας Πάργας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν,εκτός από τα μέλη και φίλους του Συλλόγου, ο βουλευτής Νομού Πρεβέζης Κώστας Μπάρκας ο βουλευτής της ΝΔ Πρέβεζας Γιαννάκης Στέργιος ο δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ανθούσα Βασίλης Νάκας ο πρόεδρος της Πάργας Τάσος Παπανικολάου ο υποψήφιος δήμαρχος Πάργας Νικόλαος Ζαχαρίας ο υποψήφιος δήμαρχος Πάργας Βασίλης Κατσούκης ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζιάκας ο πρόεδρος του ΟΑΕΔ Πρέβεζας Δημήτρης Κότσης ο πολιτιστικός σύλλογος Ανθούσας ο σύλλογος γυναικών Πάργας ο ναυτικός όμιλος Πάργας .

ΥΓ τα τελευταία δύο χρόνια συγκεντρώθηκαν 450 φιάλες αίμα για το νοσοκομείο Πρέβεζας







Πάργα: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2019 Rating: 5 Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας "Βασίλειος...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: