728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σπουδαία ισοπαλία για τον Απόλλων Πάργας.




Σπουδαία ισοπαλία πέτυχε σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 ο Απόλλων Πάργας στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με τελικό σκορ 0-0, αφού αν και έμεινε με δέκα παίχτες από το 29’ κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΣ Πρέβεζα.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο να διεξαχθεί λόγω των θυελλωδών ανέμων, η ομάδα της Πρέβεζας δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα της και έχασε 2 πολύτιμους βαθμούς που σε συνδυασμό με τη νίκη του Λούρου επί του Κεραυνού, φέρνουν τη διαφορά στους 3, με το πρωτάθλημα να παίρνει άλλη τροπή.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες και για τις δυο ομάδες. Στο 29’ ο Μπουρνάς είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή για χέρι αφήνοντας την ομάδα του πολύ νωρίς με 10 παίχτες, με το ημίχρονο όμως να τελειώνει 0-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν να βρουν το γκολ εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα αλλά δε τα κατάφεραν. Στο 72’ η ομάδα της Πάργας βρήκε δίχτυα με τον Roberto Cachan de Freitas, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με την υπόδειξη του διαιτητή ως οφ σαιντ. Οι παίχτες του Ξανθόπουλου ανέβηκαν τα τελευταία λεπτά και έψαχναν διακαώς το γκολ που δεν ήρθε, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΛΑΙΝΑΣ Χ.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ(Ξανθόπουλος-Δήμας): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΕΛΕΖΙ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ(ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ), ΓΚΙΝΗ, ΤΣΑΛΑ, ΤΡΙΑΝΤΟΣ(ΚΟΚΚΑΛΗΣ), ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ(ΚΑΤΣΑΡΟΣ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Μουστάκας): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΤΣΟΥΜΑΛΗΣ(DE FREITAS SOARES), ΜΠΟΥΡΝΑΣ, ΜΑΡΚΟΣ, GOGA, ΜΑΡΚΟ, BOAJANG, ΓΚΙΖΓΚΙΖΓΙΑΝ, ΣΙΔΕΡΗΣ(ΠΑΠΠΑΣ), ΜΗΛΙΩΝΗΣ, KACHAN DE FREITAS





Σπουδαία ισοπαλία για τον Απόλλων Πάργας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2019 Rating: 5 Σπουδαία ισοπαλία πέτυχε σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 ο Απόλλων Πάργας στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» στο πλ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: