728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έφερνε το χασίς με τη μοτοσικλέτα!




Δύο άτομα, ένας αλλοδαπός κι ένας ημεδαπός συνελήφθησαν στην Σαγιάσα και την Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για έναν 21χρονο και έναν 63χρονο.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό τον 21χρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου, βρέθηκαν στην κατοχή του 18 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους εννέα κιλών.

Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, συνελήφθη λίγο αργότερα στην πόλη της Ηγουμενίτσας και ο 63χρονος, διότι όπως διαπιστώθηκε, ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, λειτουργούσε ως προπομπός, διευκολύνοντας τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών και ενημερώνοντας τον 21χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-18- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -9- κιλών,
δίκυκλη μοτοσικλέτα, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών,
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
δύο κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.




Έφερνε το χασίς με τη μοτοσικλέτα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2019 Rating: 5 Δύο άτομα, ένας αλλοδαπός κι ένας ημεδαπός συνελήφθησαν στην Σαγιάσα και την Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας για εισαγωγή και...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: