728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

8 ερωτήσεις στον υποψήφιο δήμαρχο Πάργας Φώτη Νάκια.






1.- Γιατί θέλετε να γίνετε δήμαρχος.

Ο Δήμος Πάργας είναι ότι μας ορίζει. Όνειρα, αναμνήσεις ρίζες του χθες και του σήμερα.
Εδώ κτίσαμε τη ζωή μας, τις ελπίδες μας. Ο Δήμος είναι το σπιτικό μας.Θα μπορούσα εύκολα να καθίσω στο σπίτι μου και να ασκώ κριτική εκ του ασφαλούς.Δεν μπορώ. Δεν μπορούμε και δεν μας επιτρέπεται. Πλεον έχουμε την ευθύνη για την τύχη του τόπου μας, την ευθύνη για το αύριο των παιδιών μας.Έχω μάθει να παλεύω, να διεκδικώ.Δίπλα μου βρίσκονται άξια και εργατικά στελέχη με φρέσκες ιδέες και όραμα.
Στην επιστολή υποψηφιότητας δήλωσα ότι δεν θα παραμείνω βουβός παρατηρητής.Με αυτή τη σκέψη αποφάσισα να περπατήσω το αυτοδιοικητικό μονοπάτι και δεσμεύομαι να είμαστε η δημοτική αρχή που θα εκφράζει τους πάντες.

2.- Γιατί να σας ψηφίσει ο δημότης της Πάργας


Η Ελληνική πολιτεία στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία μου εμπιστεύτηκε θέσεις ευθύνης με τελευταία την τοποθέτηση μου ως Αστυνομικού Δ/ντη Πρέβεζας απ΄όπου αποστρατεύτηκα με το βαθμό του Υποστρατήγου. Αποκόμισα από την υπηρεσία μου
εμπειρία και γνώση διοίκησης στοιχεία απαραίτητα και για τη λειτουργία του δήμου.
Επιπλέον η εικοσιπενταετής καθημερινή επικοινωνία μου με τους συμπολίτες μου με έχει κάνει κοινωνό των προβλημάτων της περιοχής και πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να δώσω λύσεις από τη θέση του Δημάρχου.
Όσοι απαρτίζουμε το συνδυασμό δεν είμαστε περαστικοί στο τόπο μας ούτε επαγγελματίες της αυτοδιοίκησης.Δεν έχουμε καμία και από κανέναν εξάρτηση.Επιζητούμε τη ψήφο γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να προσφέρουμε.
Αυτός είναι ο σκοπός μας !!!

3.-Σε τι ποσοστό έχει ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο σας και πόσο;

 Το ψηφοδέλτιο ολοένα και μεγαλώνει και δυναμώνει. Δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς ακόμη και σήμερα δέχομαι προτάσεις για συμμετοχή από άξιους συμπολίτες μας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τους ευχαριστήσω αφού με τιμούν με τη συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη τους και αυτό το λέω από καρδιάς! Καταλαβαίνετε ότι με τη συμμετοχή τους δηλώνουν μπροστάρηδες σε πράξεις, έργα και όραμα. Τους ευχαριστώ!!


4.-Πως χαρακτηρίζεται τους συνυποψηφίους σας;

 Δεν θα κρίνω τους συνυποψηφίους μου. Καθένας από το δικό του μετερίζι κοιτά το καλό της πόλης. Πλέον δεν χρειάζονται ούτε αντιπαραθεσεις ούτε όμως και ευχολόγια. Το μόνο που θα πρέπει να έχουμε όλοι κατά νου είναι μία αξιοπρεπής προεκλογική περίοδος, με θέσεις από την κάθε παράταξη για το μέλλον του Δήμου.

5.-Ποια θα είναι τα πρώτα πράγματα που θα κάνετε σε περίπτωση που εκλεγείτε Δήμαρχος;

 Θα δώσουμε έμφαση στην καθημερινότητα σε συνάρτηση με τα οικονομικά. Το λεγόμενο συμμάζεμα με προοπτικές. Γνωρίζουμε όλοι ότι τα οικονομικά του Δήμου είναι η πρώτη προτεραιότητα. Διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα! Όμως το κυριότερο είναι να ακούς τον συνδημοτη. Οι παρεμβάσεις στην καθημερινότητα να είναι στοχευμενες. Παράδειγμα τα σκουπίδια. Είναι αδιανόητο εν ετει 2019 μία από τις ομορφότερες τουριστικές περιοχές της χώρας μας να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα. Υπάρχουν δράσεις και μπορούν να υλοποιηθούν!

6.-Ποιες είναι οι πρώτες τρεις παρεμβάσεις σας για το τουριστικό προϊόν της περιοχής; 

Πρώτη είναι το σπιτικό μας. Όπως στα σπίτια μας έτσι και ο Δήμος πρέπει να είναι καθαρός! Με αυτόν τον τρόπο προσελκυεις τουρίστες οι οποίοι αν μη τι άλλο χαίρονται τη διαμονή τους. Δεύτερον ο Δήμος διαθέτει μοναδικά μνημεία και πλούσιο πολιτισμό. Εύκολοι τρόποι πρόσβασης στον Αχέροντα, το Νεκρομαντειο και το Κάστρο της Πάργας. Ας φτιάξουμε επιτέλους το δικό μας μονοπάτι πολιτισμού. Τρίτον αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών και επιχειρήσεων για την μέγιστη εξυπηρέτηση. Ας κάτσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να αναδείξουμε τις ατελείωτες φυσικές ομορφιές και παραλίες του "σπιτιού" μας! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ανάπτυξη της τουριστικής δραστηριότητας επιδρά στο σύνολο σχεδόν της τοπικής οικονομίας..


7.-Πότε θα είστε σε θέση να αναπτύξετε το πρόγραμμά σας; 

Καθημερινά οι ομάδες εργασίας που έχουν συγκροτηθεί ρωτούν, συζητούν και καταγράφουν. Σύντομα θα δείτε ένα πρόγραμμα που συγκροτήθηκε από κάθε συνδημοτισσα και συνδημοτη με υλοποιησιμες - το τονίζω - λύσεις σε όλα τα προβλήματα!


8.-Επιγραμματικά ποιοι είναι οι άξονες στους οποίους θα αναπτυχθεί το πρόγραμμά σας; 

Προστασία του περιβάλλοντος με καινοτόμα προγράμματα ανακύκλωσης, ανάπτυξη του τουρισμού με προβολή της περιοχής μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ , στήριξη της αγροτοκτηνοτροφιας με ανάδειξη των τοπικών προϊόντων,αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, διαφάνεια σε όλα ώστε ο πολίτης να γνωρίζει που πάνε τα χρήματα του και τέλος
στο τομέα της Υγείας και καθημερινότητας μας.





Καλή δύναμη να σας ευχηθούμε και καλή επιτυχία στον σκοπό σας και ελπίζουμε σε ότι καλύτερο για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστούμε

www.patatoukos.com
8 ερωτήσεις στον υποψήφιο δήμαρχο Πάργας Φώτη Νάκια. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2019 Rating: 5 1.- Γιατί θέλετε να γίνετε δήμαρχος. Ο Δήμος Πάργας είναι ότι μας ορίζει. Όνειρα, αναμνήσεις ρίζες του χθες και του σήμερα. ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: