728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αναστάτωση από διαρροή υγραερίου σε ΙΧ





Για περισσότερο από δύο ώρες κράτησε η αναστάτωση που προκλήθηκε στο κέντρο των Ιωαννίνων, στο υπόγειο παρκινγκ, όταν σημειώθηκε διαρροή υγραερίου σε ένα από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στους χώρους του πάρκινγκ βρέθηκαν δύο οχήματα του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού, ένα όχημα της ΕΜΑΚ και δέκα πυροσβέστες.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν το σταθμευμένο όχημα απ’ όπου υπήρχε διαρροή και προχώρησαν στην απενεργοποίηση του συστήματος τροφοδοσίας.

Στη συνέχεια έβγαλαν το όχημα εκτός πάρκινγκ χωρίς να το θέσουν σε κίνηση. Στο ενδιάμεσο είχε εντοπιστεί ο οδηγός ο οποίος πήγε στο σημείο και το απομάκρυνε κάνοντας χρήση του κανονικού συστήματος καυσίμων.

Οι πυροσβέστες έκαναν έλεγχο σε όλους τους χώρους καθώς και μέτρηση όπου διαπίστωσαν ενδείξεις υγραερίου στο τελευταίο επίπεδο του πάρκινγκ.

Για λόγους ασφαλείας λοιπόν παρέμειναν στους χώρους μέχρι αργά το απόγευμα.










Αναστάτωση από διαρροή υγραερίου σε ΙΧ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18, 2019 Rating: 5 Για περισσότερο από δύο ώρες κράτησε η αναστάτωση που προκλήθηκε στο κέντρο των Ιωαννίνων, στο υπόγειο παρκινγκ, όταν σημειώθηκε διαρρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: