728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

8 ερωτήσεις στον υποψήφιο δήμαρχο Πάργας Βασίλη Κατσούκη.



ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ- Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΓΑΣ Κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΣΟΥΚΗ

1. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ξεκίνησα αυτό τον αγώνα χωρίς να είμαι σε κάποια κομματική γραμμή, δίχως να έχω καμία άλλη συμμετοχή ποτέ άλλη φορά σε κομματικές ή προεκλογικές διαδικασίες αυτοδιοικητικού χαρακτήρα α ́και β ́βαθμού.

Η απόφασή μου αυτή στηρίχτηκε στην θέληση την δική μου και μιας μικρής ομάδας συνδημοτών που συνεχώς μεγαλώνει και ο λόγος της ενασχόλησής μας είναι να αλλάξουμε πράγματα στον Δήμο Πάργας. Να φέρουμε την φρεσκάδα, την ανανέωση, την δημιουργία και την πρωτοτυπία, σε μία περιοχή που είναι πρωτότυπη, αφού έχει πολύ βαρύ κεφάλαιο, φυσικό – ιστορικό-πολιτισμικό-τουριστικό.

Πριν από πέντε χρόνια η εκλογή μου σαν πρόεδρος του χωριού μου, του Σταυροχωρίου Φαναρίου, ήταν η αιτία και έτσι μπήκε ο σπόρος της προσπάθειας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της επίλυσης απλών καθημερινών προβλημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες από θεσμική θέση. Μόνο έτσι μπορείς να πεις ότι θα κάνεις κάτι ουσιαστικό για το κοινό όφελος.

Από την θέση του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Σταυροχωρίου γνώρισα βέβαια την κακοδιαχείριση της σημερινής διοίκησης του Δήμου Πάργας, την έλλειψη οράματος του σημερινού Δημάρχου αλλά και των δημοτικών του συμβούλων που τα άφησαν όλα να κυλούν στην τύχη τους και οδήγησαν την περιοχή στην μιζέρια, ενώ έχει πολλά προνόμια, αφού ασχολήθηκαν με την μικροπολιτική και τις πελατειακές σχέσεις, αφήνοντας ανέγγιχτα τα μεγάλα θέματα που φέρνουν τον τόπο μας πίσω.

Και δεν φταίει μόνη η πενταετής αυτή θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής που έχει διοικήσει και άλλα 4 χρόνια, αλλά είναι αποτέλεσμα και των προηγούμενων Δημάρχων , οι οποίο δεν σκύψανε όπως όφειλαν πάνω στα χρόνια προβλήματα της περιοχής μας.

Επιπλέον μου έχει προκαλέσει αγανάκτηση και η χαλαρή στάση της μείζονος Αντιπολίτευσης που δεν έβγαλε το ανάστημα που έπρεπε, ώστε να αναδείξει την παλαιοκομματική Δημοτική Αρχή που κινήθηκε πέντε ολόκληρα χρόνια δίχως σχέδιο και έργο, ενώ το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν εξυπηρετήσεις δικών τους και πελατειακές σχέσεις.

Η αιρετή θέση του Δημάρχου για μένα δεν είναι θέση προβολής και εξουσίας, είναι θέση ευθύνης, εργατικότητας, αξιοποίησης όλων των δυνάμεων, θυσίας όλου του ελεύθερου χρόνου σου, είναι αφιέρωση στο καθήκον, είναι δημιουργία και προσφορά και όλα αυτά για το κοινωνικό συμφέρον και για την ανάπτυξη του τόπου που μένεις και τον θέλεις να είναι ποιοτικός και ελκυστικός για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.

Είμαι ο άνθρωπος του μόχθου, αυτοδημιούργητος. Από μικρός βγήκα στον σκληρό δρόμο της ζωής, την εργασία, και επιδίωξα να προκόψω στην ξενιτιά, μακριά από τους δικούς μου ανθρώπους, μακριά από την πατρίδα μου.

Το ότι έζησα 35 χρόνια σε ένα κράτος πολύ καλά οργανωμένο με υποδομές, με ανάπτυξη, με ασφάλεια και με φροντίδα της υγείας, με ιδιαίτερη φροντίδα για την καθαριότητα στους δημόσιους χώρους και με στήριξη προς όλους τους πολίτες, χωρίς καμία διάκριση προς τους μετανάστες , εκεί φτιάξαμε τις δουλειές μας και δημιουργήσαμε τις περιουσίες μας για να έρθουμε στην γενέτειρά μας φορτωμένοι μεν από την κούραση της πολύωρης εργασίας ακατάπαυστα αλλά και από εμπειρία από ένα καλά οργανωμένο κρατικό σύστημα που μας πρόσφερε και εμάς βελτιωμένη ποιοτική ζωή.

Οι μεγάλες αντιθέσεις ανάμεσα στην χώρα, που έζησα και είναι παράδειγμα προς μίμηση ως κράτος, και στην πατρίδα μας και ειδικότερα στον Δήμο μας που όλα γίνονται στο πόδι πρόχειρα και αποσπασματικά, με οδήγησαν στην απόφασή μου να δημιουργήσουμε με μια βασική ομάδα ανθρώπων που είναι και τα ιδρυτικά μέλη, την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ, δίνοντας τον ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ του Δήμου για να γίνει μια νέα αρχή στην όλη διαχείριση των προβλημάτων που είναι πολλά και θέλουν μεράκι, σχεδιασμό και πολλή δουλειά με επιστημονικούς φορείς, για να μπουν βάσεις για αποτελεσματικό έργο. Αντί να καθόμαστε

λοιπόν να κρίνουμε όλους όσοι πέρασαν από το κέντρο των αποφάσεων του άλλοτε Δήμου Φαναρίου και Δήμου Πάργας , οδηγώντας τον τόπο μας στην κατάσταση που είναι είπαμε

ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΚΟΠΉ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ;

Ο Δημότης της Πάργας και του Φαναρίου θα έχει να επιλέξει υποψήφιους που είναι δικοί του άνθρωποι, για πρώτη φορά εμπλεκόμενοι στα κοινά, με ένα και μόνο διακύβευμα: Να εργαστούμε όλοι για το καλό όλων. Και δεν αποτελεί σχήμα λόγου, γιατί είμαστε υπεράνω κομματισμού, δεν είναι το επάγγελμά μας η πολιτική ούτε περιμένουμε να ζήσουμε από την αντιμισθία που δίνει η Πολιτεία στους αιρετούς, αντίθετα έχουμε σαν μοναδική αγωνία το πώς θα βελτιώσουμε την ζωή μας εδώ στον τόπο μας και να σταματήσουμε την αδράνεια και την κατρακύλα αλλά και την φυγή δυστυχώς πολλών συνδημοτών μας στο εξωτερικό, όπως και την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων που γνωρίζει ο επιχειρηματικός κόσμος.

Η γη της Επαγγελίας είναι εδώ, αρκεί να κάνουμε έργο που θα φέρει μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη που είναι και η κορωνίδα της τοπικής οικονομίας μας αλλά και στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα που θέλει στήριξη και μέριμνα.

3. ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το ψηφοδέλτιο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί , η ομάδα συνεχώς μεγαλώνει από αξιόλογους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται εδώ, γνωρίζουν τα προβλήματα της περιοχής, κάνουν όνειρα για την καλυτέρευση της ζωής τους και προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς χώρους (ελεύθεροι επαγγελματίες, εκπαιδευτικοί, μισθωτοί υπάλληλοι, αγρότες, μετανάστες, άνθρωποι του τουρισμού), οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον Δήμο Πάργας, άντρες και γυναίκες, ενεργοί πολίτες που αγωνιούν, ενδιαφέρονται, θέλουν να προσπαθήσουν για την αναβάθμιση της περιοχής, είναι πολύ εργατικοί και έχουν φιλοδοξία να μπουν στον Δήμο ως «εργάτες» και όχι ως «άρχοντες- παράγοντες» και να δουλέψουν για το δικό τους μεγάλο σπίτι, το Δημαρχείο, και εννοώ για το κοινό όφελος όλων μας. ́Όπως μου λένε πολύ συχνά οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας: « Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τους ίδιους επί μία εικοσαετία στις ίδιες θέσεις και δίχως έργο, δίχως βελτίωση στα προβλήματά μας. Ας δούμε λοιπόν την δική μας ομάδα, εμάς που δεν έχουμε αναμιχθεί άλλη φορά στα κοινά, με τον ενθουσιασμό μας και το πάθος μας, σαν νέοι στα αυτοδιοικητικά πράγματα, να πάρουμε την εντολή από τους συνδημότες να ανατρέψουμε την στασιμότητα και να κάνουμε μια άλλη αρχή βρε αδερφέ, για εμάς, ας το τολμήσουμε τέλος πάντων».

4. ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΑΣ;

Είναι άνθρωποι που αγωνιούν για το μέλλον τους και την ζωή τους, θέλουν να κάνουν κάτι για να αλλάξουν την σημερινή εικόνα του Δήμου. Τους ενώνουν τα ίδια προβλήματα και οι ίδιες αγωνίες, υπάρχει πολύ καλό συνεργατικό πνεύμα ανάμεσά μας, κλίμα αντιπαράθεσης δεν επικρατεί στις συναντήσεις μας και όλοι μιλάμε προς την ίδια κατεύθυνση, ότι κάνουμε αυτό τον αγώνα μόνο για το κοινό καλό.

Ως επικεφαλής τονίζω συνεχώς σε όλους ότι δεν θα επιτρέψω καμία κίνηση για εξυπηρέτηση και προώθηση δικών μας συμφερόντων που τυχόν σκεφθούν, μόλις αναλάβουμε την Διοίκηση του Δήμου Πάργας. Δεν θα επιτρέψω να σπαταλάται το ταμείο του Δήμου που είναι τα ιερά χρήματα των ίδιων των συντοπιτών μας που με στέρηση πληρώνουν και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα εμείς να το κάνουμε ό,τι θέλουμε. Οφείλουμε να είμαστε καλοί διαχειριστές όπως είμαστε και στα σπίτια μας, το δημόσιο χρήμα δεν είναι ξένο, άρα οφείλουμε να νοικοκυρέψουμε την δημόσια εικόνα του Δήμου Πάργας. Αυτός είναι ο λόγος που εμπλακήκαμε σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα, ώστε να εργαστούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα.

5. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΠΕΙΡΠΤΩΣΗ

ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;


1. Πρωτοβάθμια υγεία.

Η Πάργα και το Φανάρι έχουν δύο Κέντρα Υγείας, που έχουν απογυμνωθεί εντελώς από ιατρικό δυναμικό και εξοπλισμό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μία περιοχή 10.000 ανθρώπων που το Καλοκαίρι ανεβαίνει ο πληθυσμός λόγω του τουρισμού

2. Καθαριότητα-σκουπίδια

Πού έχει ακουστεί ένας Δήμος με τέτοια πλεονεκτήματα και τουριστική προβολή και επισκεψιμότητα, ιδιαίτερα η Πάργα που είναι πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών να πρωτοτυπεί στην δυσάρεστη και αντιαισθητική εικόνα, εικόνα μη πολιτισμού να είναι στην πρώτη θέση τα σκουπίδια και να κάνουν τον γύρο του κόσμου εικόνες που δεν μας τιμούν αλλά και πλήττουν την τοπική οικονομία μας. Και δεν είναι μόνο στην Πάργα αυτές οι εικόνες που περιγράφω αλλά και σε όλη την περιοχή του Φαναρίου και συγκεκριμένα στην παράκτια ζώνη που κατακλύζεται από επίσης χιλιάδες επισκέπτες.

3. «Παρακαλώ είμαι εδώ για όλες και για όλους, για όλα όσα σας

απασχολούν»

Στο Γραφείο του Δημάρχου θα είναι κρεμασμένη η πινακίδα, ως ένδειξη ότι προτεραιότητά μας θα είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Με αυτό τον τρόπο θα δηλώνω ότι επιθυμώ τον διάλογο με όλους τους συνδημότες, θα τους ακούσω σε όσα τους απασχολούν και θέλουν την βοήθεια του Δήμου, θα κοιτάξω πρώτα τον ΑΝΘΡΩΠΟ Παργινό και Φαναριώτη.

4. Τουρισμός-ιστορία-πολιτισμός Η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστική. Είναι μεγαλειώδης η ιστορία των Παργινών και ο πολιτισμός τους. Αυτή θα αναδειχθεί, όπως αρμόζει σε έναν ιστορικό τόπο που έχει λαμπρή ιστορία. Το Φανάρι όσο φτωχό και αν φαίνεται, έχει έναν θησαυρός που δεν έχει εκτιμηθεί. Και αναφέρομαι στο μυθικό Φανάρι του Ομήρου, στον ποταμό Αχέροντα και το Νεκρομαντείο της αρχαίας Εφύρας. Τα ορόσημα αυτά της τοπικής ιστορίας που είναι μεγάλα ορόσημα και της παγκόσμιας ιστορίας γίνονται πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών το καλοκαίρι. Το στοίχημά μας είναι η ανάδειξη του μεγάλου ιστορικού μας πλούτου που θα φέρει και ανάπτυξη στην περιοχή.

6. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ

ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;


Επένδυση στην ακτογραμμή μας με την στενή συνεργασία των επιχειρηματιών που ασχολούνται με τον τουριστικό κλάδο αλλά και την απορρόφηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ που απευθύνονται στην τουριστική προβολή και αναβάθμιση.

Τα σκουπίδια θα εξαφανιστούν από τον κατάλογο των προβλημάτων που δυσφημίζουν κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες τους τουριστικούς μας προορισμούς στον Δήμο Πάργας.

Επένδυση στον ιστορικό τουρισμό (Αχέροντας- Νεκρομαντείο- Κάστρα της Πάργας- βυζαντινές εκκλησίες).

Δημιουργία κάμπινγκ όπου ανθεί η αυθαίρετη διαμονή τουριστών με τροχόσπιτα σε παραλίες της παράκτιας ζώνης της δημοτικής ενότητας Φαναρίου.

Διασύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό. Η ελληνική γαστρονομία με την προώθηση των τοπικών προϊόντων και την απορρόφησή τους από τις επιχειρήσεις εστίασης που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας μπορεί να φέρει ανάπτυξη στους δύο τομείς και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Και βέβαια όλα αυτά για να γίνουν χρειάζεται να υπάρχει αρμόδιος που θα συνεργαστεί με όσους εμπλέκονται με τον τουρισμό. Θα ορίσουμε λοιπόν τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού και σε συνδυασμό με την Επιτροπή τουριστικής προβολής θα είναι οι βασικοί πυλώνες που θα ασχοληθούν και θα ακολουθήσουν την κατάλληλη στρατηγική πάντα με συνεργασία όλων των τοπικών φορέων για την επιτυχία του όλου σχεδιασμού.

7. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ;

Η ανάπτυξη των θέσεών μας θα είναι απόρροια του Διαλόγου με τους πολίτες. Ήδη ο πυρήνας της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ ασχολείται με τον βασικό κορμό του προγραμματικού πλαισίου, το οποίο στηρίζεται στις βασικές αρχές τις Διακήρυξής μας και θα καταρτισθεί από την μελέτη όλων των προβλημάτων που θα αναπτυχθούν στις συναντήσεις μας σε όλες τις τοπικές κοινότητες με τους κατοίκους του Φαναρίου και της Πάργας. Όλη αυτή η εργασία θα ολοκληρωθεί κατά τα τέλος Απριλίου. Κανένας σχεδιασμός δεν θα παρουσιαστεί για να εντυπωσιάσει απλά και να μην μπορεί να υλοποιηθεί. Όλες οι προτάσεις που θα αποτελέσουν και τις δεσμεύσεις μας θα είναι μελετημένες καλά και υλοποιήσιμες. Άρα δεν βιαζόμαστε να ετοιμάσουμε ένα εντυπωσιακό πολυσέλιδο φυλλάδιο που θα φέρει τον χαρακτηρισμό σχέδιο επί χάρτου μόνο! Ο Διάλογος με τους πολίτες και η σταχυολόγηση όλων όσων συζητήθηκαν και καταγράφηκαν ως σημαντικά και αναγκαία θα αξιολογηθούν μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού και θα καταρτιστούν οι προγραμματικές μας δεσμεύσεις.

8. ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ

ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ;

Με την ανθρωπιά μας θα επενδύσουμε στον τομέα της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, με την αγάπη μας στο περιβάλλον θα φροντίσουμε τον φυσικό πλούτο μας- ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ που μας δίνει το οξυγόνο και την ισορροπημένη τροφική αλυσίδα, με την αγάπη μας για την ίδια μας την ζωή θα φροντίσουμε για τον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, με το βλέμμα μας στο Μέλλον θα συμβάλλουμε στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ και τέλος με την αγάπη στις ρίζες μας που είναι η ίδια μας η ψυχή θα φροντίσουμε να αναδείξουμε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και την ΠΑΙΔΕΙΑ.

Επιγραμματικά λοιπόν οι βασικοί άξονες που θα εστιάσουμε τον προγραμματισμό μας είναι:


Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Τους άξονες αυτούς θα τους παρουσιάσουμε ολοκληρωμένους ως προγραμματικός σχεδιασμός της παράταξής μας, αφού ολοκληρωθεί ο Διάλογος με τους πολίτες του Δήμου Πάργας.




Καλή δύναμη να σας ευχηθούμε και καλή επιτυχία στον σκοπό σας και ελπίζουμε σε ότι καλύτερο για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστούμε

www.patatoukos.com
8 ερωτήσεις στον υποψήφιο δήμαρχο Πάργας Βασίλη Κατσούκη. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18, 2019 Rating: 5 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ- Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΓΑΣ Κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΣΟΥΚΗ 1. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: