728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βούτηξαν ποτά από δύο σούπερ μάρκετ




Αδυναμία στο αλκοόλ είχε ένα ζευγάρι αλλοδαπών που μπήκε σε δυο σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας. Παρίσταναν τους πελάτες που ήθελαν να ψωνίσουν, όμως κατάφεραν να κλέψουν αρκετά μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά.

Οι υπάλληλοι των δυο καταστημάτων είχαν διαπιστώσει έκπληκτοι ότι από τα ράφια είχαν κάνει φτερά όχι μια και δυο, αλλά συνολικά 41 φιάλες αλκοολούχων ποτών συνολικής αξίας 700 ευρώ. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες και τα κατάφεραν αξιοποιώντας πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, έναν 50χρονο άντρα και μία 45χρονη γυναίκα, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν ούτε βρέθηκαν τα κλεμμένα εμπορεύματα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν έχουν ξαφρίσει και άλλα σούπερ μάρκετ.





Βούτηξαν ποτά από δύο σούπερ μάρκετ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2019 Rating: 5 Αδυναμία στο αλκοόλ είχε ένα ζευγάρι αλλοδαπών που μπήκε σε δυο σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας. Παρίσταναν τους πελάτες πο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: