728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δύο συλλήψεις σε αγοραπωλησία ηρωίνης




Δύο άτομα, ένας 32χρονος αλλοδαπός και ένας 34χρονος ημεδαπός, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη συλλογή και αξιολόγηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην πόλη των Ιωαννίνων από τον 32χρονο, σχεδιάστηκε στοχευμένη αστυνομική δράση, κατά την εξέλιξη της οποίας συνελήφθησαν οι δύο κατηγορούμενοι.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση, εντόπισαν τους δύο δράστες και τους συνέλαβαν, διότι προέκυψε ότι ο 32χρονος προμήθευσε τον 34χρονο με μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,5 γραμμαρίων, την οποία είχε αποθηκευμένη σε υπαίθριο χώρο (καβάντζα).

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν στην κατοχή του 32χρονου συλληφθέντα και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών,
2 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του,
μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
ιδιόχειρες σημειώσεις, με αναγραφή χρηματικών ποσών,
τρεις καρτέλες με 27 ναρκωτικά χάπια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.





Δύο συλλήψεις σε αγοραπωλησία ηρωίνης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιανουαρίου 19, 2019 Rating: 5 Δύο άτομα, ένας 32χρονος αλλοδαπός και ένας 34χρονος ημεδαπός, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, κα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: