728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Διεθνής πιστοποίηση για το χιονοδρομικό Ανηλίου




Το πρόγραμμα αξιολόγησης και πιστοποίησης των πιστών του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου, που είχε ξεκινήσει πριν από ενάμιση χρόνο, με πρωτοβουλία του ΕΟΣ Μετσόβου σε συνεργασία με την ΕΟΧΑ, τη συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Μετσόβου, που το έργο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Οι εκπρόσωποι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS), στην τελευταία επίσκεψη επίβλεψης ενέκριναν τις προδιαγραφές των πιστών, τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου, υπογράφοντας επίσημα το πτυχίο πιστοποίησης.

Η πιστοποίηση αναβαθμίζει το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου-Anilio Adventure Park, το οποίο αποκτά διεθνές κύρος και οντότητα, καθώς διαθέτει όλες τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις για να διοργανώσει διεθνείς αγώνες χιονοδρομίας για όλα σχεδόν τα χιονοδρομικά αθλήματα.

Συγκεκριμένα, οι τρεις πίστες μήκους 1,2km, 1,4km και 2,5km δρ. αντοχής έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν διοργανώσεις Δρόμου Αντοχής και Διάθλου. Ενώ στις δύο πίστες των αλπικών υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης αγωνισμάτων τεχνικής και γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, καθώς και αγώνων χιονοσανίδας.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου-Anilio Adventure Park έχει προστεθεί επίσημα πλέον στους καταλόγους της FIS, παρέχοντας τη δυνατότητα διοργάνωσης δρόμων αντοχής και κατάβασης ταυτόχρονα, καθώς λίγα Κέντρα στην Ελλάδα έχουν αυτό το φυσικό πλεονέκτημα. Η πιστοποίηση έχει ισχύ για 5 χρόνια. Μετά την πάροδο των 5 ετών ακολουθεί εκ νέου αξιολόγηση των υποδομών και των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου, προκειμένου να ανανεωθεί η πιστοποίηση.

Η αγωνιστική χιονοδρομία απέκτησε μια νέα “Εστία”!






Διεθνής πιστοποίηση για το χιονοδρομικό Ανηλίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5 Το πρόγραμμα αξιολόγησης και πιστοποίησης των πιστών του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου, που είχε ξεκινήσει πριν από ενάμιση χρόνο, με πρω...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: