728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η μεγάλη αλλαγή για τους ασφαλισμένους με τα βιβλιάρια υγείας

Πώς θα εξυπηρετούνται - Για «άλμα» κάνει λόγο ο Τάσος Πετρόπουλος





Μια σημαντική αλλαγή έρχεται για τους ασφαλισμένους, με τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης να κάνει λόγο για ένα «άλμα» σε σχέση με τη μεγάλη καθυστέρηση που υπήρχε στο παρελθόν, στις εξυπηρετήσεις των πολιτών.

«Εκείνο το βήμα που κάνουμε τώρα είναι άλμα σε σχέση με την μεγάλη καθυστέρηση που υπήρχε στο παρελθόν, στις εξυπηρετήσεις των πολιτών. Είναι η κατάργηση του βιβλιαρίου υγείας και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η ασφαλιστική ενημερότητα που θα την παίρνουν μέσω υπολογιστή», δήλωσε ο κ. Πετρόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο, 105,5».


«Θα αρκεί ο αριθμός που έχει ο κάθε ασφαλισμένος, δεν χρειάζεται να κουβαλάει χαρτιά και βιβλιάρια. Ούτε καν να πηγαίνει στο φαρμακείο τις συνταγές. Θα εμφανίζονται κατ' ευθείαν στον υπολογιστή του φαρμακείου, από τον γιατρό που δίνει την εντολή», συμπλήρωσε ο υφυπουργός.

Όσον αφορά στις 120 δόσεις για παλαιές οφειλές προς τα ασφαλιστικά Ταμεία, είπε ότι «θα τις κάνουμε, δουλεύουμε πυρετωδώς για να γίνει η εφαρμογή. Μας νοιάζει να υποστηριχθεί μηχανογραφικά με σωστό τρόπο η διάταξη που θα ψηφιστεί και θα γίνει. Έχει ολοκληρωθεί, είναι "τελειωμένες" οι δόσεις και το "κούρεμα" των ασφαλιστικών οφειλών», κατέληξε ο κ. Πετρόπουλος, αφού επιβεβαίωσε ότι θα πρέπει να αναμένονται τον Μάρτιο.



Η μεγάλη αλλαγή για τους ασφαλισμένους με τα βιβλιάρια υγείας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 25, 2019 Rating: 5 Πώς θα εξυπηρετούνται - Για «άλμα» κάνει λόγο ο Τάσος Πετρόπουλος Μια σημαντική αλλαγή έρχεται για τους ασφαλισμένους, με τον υφυ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: