728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πήρε το τρίποντο ο Αετός κόντρα στον Κεραυνό



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγιάς ο εξ’ αναβολής αγώνας της 14ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Αετό Αγιάς και τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο με τελικό σκορ 3-1.

Ο Ρακόπουλος στο 11’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους σε 0-1, με τον Ντάλλα στο 39΄ να απαντάει για το 1-1 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός πρόσθεσε άλλα δυο γκολ με τους Ντάλλα στο 87΄και Παππά στην εκπνοή του αγώνα και με τελικό σκορ 3-1 πήρε την νίκη κόντρα στον Κεραυνό.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε. – ΡΑΠΤΗΣ Χ.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ(ΒΑΣΙ): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΚΙΝΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ Ε., ΣΚΑΡΠΟΣ, ΔΕΣΚΑΣ, ΝΤΑΛΛΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ Σ., ΣΕΡΙΦΗΣ, ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ, ΛΑΛΙΟΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΑΗΔΩΝΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΒΕΚΙΟΣ, ΚΑΡΔΑΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΙΑΛΙΑΣ, ΓΚΟΓΚΟΖΩΤΟΣ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΚΟΛΙΟΣ): ΜΗΤΣΙΟΣ, ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΟΥΜΑΛΑΣ, ΝΤΑΦΛΟΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΣΑΚΚΟΣ, ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ, ΚΟΥΣΗΣ, ΠΑΦΙΛΑΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΟΝΑΚΗΣ, ΚΑΤΣΕΝΟΣ.




Πήρε το τρίποντο ο Αετός κόντρα στον Κεραυνό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιανουαρίου 16, 2019 Rating: 5 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγιάς ο εξ’ αναβολής αγώνας της 14ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: