728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μεγάλη νίκη με ανατροπή της Ένωσης Πάργας κόντρα στην Κρανιά



Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 16/12 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Μεσοποτάμου το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στην Ένωση Πάργας και τον ΠΑΣ Κρανιά, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με ανατροπή με τελικό σκορ 3-2.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5’΄με γκολ του Μάρου, με τους γηπεδούχους να απαντάνε στο 20’ με γκολ του Μίνα, για το 1-1 του ημιχρόνου.

H Kρανιά πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 53’ με τον Νταλαγιάννη, με την Ένωση Πάργας να χάνει πέναλτι στο 60’ με τον Τούση Β. και να μην μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση. Και ενώ οι γηπεδούχοι χάνανε μέχρι το 89’ με 1-2, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και όχι μόνο έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μίνα στο 90’ (2-2), αλλά στο 93’ ο Σιαβίκης στο 93’ σκόραρε για το 3-2 και έκανε την ανατροπή χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

Βοηθοί: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ. – ΡΑΠΤΗΣ Χ.

Π.Σ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ(Πασχοδήμας): ΚΥΡΓΙΟΣ, ΚΩΤΣΗΣ, ΤΟΥΣΗΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΛΑΣΙΟΥ, ΜΙΝΑ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, HANZAJ, GOGAJ,

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΕΞΑΡΧΟΣ, ΤΖΑΝΗΣ, ΧΑΛΚΗΣ, ΣΙΑΒΙΚΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΝΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΙΟΣ.

ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ(Μαλέσκος): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΠΑΡΜΑΤΗΣ, ΔΗΜΟΣ, ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ, ΜΠΑΛΑΚΕΡΑΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ Δ., ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ Ν., ΜΑΟΣ, ΜΑΡΟΣ Α.



Μεγάλη νίκη με ανατροπή της Ένωσης Πάργας κόντρα στην Κρανιά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Δεκεμβρίου 16, 2018 Rating: 5 Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 16/12 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Μεσοποτάμου το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: