728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνελήφθη ζευγάρι για αρχαιοκαπηλία, σε εξέλιξη η έρευνα




Μία σοβαρή υπόθεση αρχαιοκαπηλίας ερευνά τις τελευταίες ώρες η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ήδη έχει συλληφθεί ένα ανδρόγυνο, ενώ έχουν κατασχεθεί εικόνες και αρχαία νομίσματα. Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση έχουν κληθεί αρχαιολόγοι από την Εφορεία Αρχαιοτήτων προκειμένου να εξετάσουν τα αντικείμενα και να δώσουν στοιχεία για την χρονολόγηση και την αξία τους. Παράλληλα ερευνάται η συμμετοχή των δύο συλληφθέντων σε άλλα κυκλώματα καθώς και οι διασυνδέσεις που είχαν.

Η πρώτη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 55 και 50 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της Νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων και περί Όπλων. Στο πλαίσιο ερευνών στο αυτοκίνητό τους και σε σπίτια τους σε περιοχές της Θεσπρωτίας, κατασχέθηκαν θρησκευτικές εικόνες, νομίσματα καθώς και άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων εμπίπτουν στη Νομοθεσία περί Αρχαιοτήτων.


Συνελήφθη ζευγάρι για αρχαιοκαπηλία, σε εξέλιξη η έρευνα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2018 Rating: 5 Μία σοβαρή υπόθεση αρχαιοκαπηλίας ερευνά τις τελευταίες ώρες η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ήδη έχει συλληφθ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: