728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κρύπτη πίσω από τις ταπετσαρίες




Στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, 19χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε και επιχείρησε να διακινήσει στη χώρα ναρκωτικές ουσίες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 19χρονος δράστης και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες πίσω από τις πλαϊνές ταπετσαρίες του οχήματος, πέντε δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους δύο κιλών και 680 γραμμαρίων.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:

ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (2) κιλών και (680) γραμμαρίων,

το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 19χρονου δράστη, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών,
δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.



Κρύπτη πίσω από τις ταπετσαρίες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2018 Rating: 5 Στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, 19χρονος ημε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: