728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΕΔΕ στο Δήμο Πάργας έπειτα από Έκθεση Ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης


Η υπ΄αριθμ. 156/Λ/2018 Έκθεση Ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, που στάλθηκε στο Δήμο Πάργας, προκάλεσε διαταγή Διαταγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), με εντολή του Δημάρχου Πάργας Αντώνη Νάστα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, η αναφορά στην έκθεση ελέγχου, αφορά υπόθεση έκδοσης πολεοδομικής άδειας για όροφο κτιρίου το 2011, στην περιοχή του Βάλτου στην Πάργα και η διαδικασία κινήθηκε έπειτα από καταγγελία πολίτη.

Σκοπός της ΕΔΕ είναι η συλλογή στοιχείων για τη διαπίστωση της τέλεσης η μη, πειθαρχικού παραπτώματος από τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους του Δήμου, καθώς και ο προσδιορισμός των προσώπων που τυχόν ευθύνονται, όπως επίσης και η διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες αυτό έχει τυχόν τελεσθεί.

Την ΕΔΕ θα διενεργήσει ο κ. Ζέρης Κων/νος, Δ/ντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Πάργας.



ΕΔΕ στο Δήμο Πάργας έπειτα από Έκθεση Ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2018 Rating: 5 Η υπ΄αριθμ. 156/Λ/2018 Έκθεση Ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, που στάλθηκε στο Δήμο Πάργας, προκάλεσε διαταγ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: