728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αλβανικές αθλιότητες… To προκλητικό πανό της Παρτιζάν..




Ξεπέρασαν κάθε όριο οι Αλβανικές αθλιότητες, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 35χρονου στους Βουλιαράτες. Η αρχή είχε γίνει από τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος επέπληξε την Ελλάδα επειδή διαμαρτυρήθηκε για τον θάνατο ενός «τρελού, εξτρεμιστή».. Ακολούθησαν προκλητικά δημοσιεύματα και το βράδυ της Δευτέρας η αθλιότητα μεταφέρθηκε στο γήπεδο! Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Παρτιζάν Τιράνων και του Σκεντέρμπεη Κορυτσάς. Οι φίλαθλοι της Παρτιζάν ανήρτησαν ένα τεράστιο πανό στην εξέδρα.

Το σύνθημα ένα και μοναδικό: «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος».

Το συμβάν δεν μπορεί να αποδοθεί σε θερμόαιμους φιλάθλους.

Κι αυτός γιατί πρόεδρος στην Παρτιζάν, είναι ο βασικός χρηματοδότης των Τσάμηδων και άνθρωπος που στηρίζει οικονομικά όλη την προπαγάνδα ενώ διευθυντής της ομάδας είναι ο Όλσι Ράμα, αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού.

Το διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Αθήνας και Τιράνων είναι σε εξέλιξη με το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να επιδίδει διπλό διάβημα στην Αλβανίδα Πρέσβη στην Αθήνα. Αφενός ζητά την διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του 35χρονου Βορειοηπειρώτη και αφετέρου διαμαρτύρεται για τις δηλώσεις του Αλβανού Πρωθυπουργού.


Αλβανικές αθλιότητες… To προκλητικό πανό της Παρτιζάν.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2018 Rating: 5 Ξεπέρασαν κάθε όριο οι Αλβανικές αθλιότητες, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 35χρονου στους Βουλιαράτες. Η αρχή είχε γίνει από τον ίδιο το...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: