728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στη Βουλή ψήφισμα του Δήμου Πάργας σχετικά με τα Κ.Υ. Καναλακίου κ Πάργας



Αναφορά κατέθεσε ο κ.Στέργιος Γιαννάκης στη Βουλή των Ελλήνων με αφορμή την με αριθμ. 170/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάργας.
Τον Υπουργό Υγείας
κ. Ανδρέα Ξανθό
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα σας διαβιβάζω την με αριθμ. 170/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάργας με την οποία επικαιροποιήθηκε η υπ΄ αρ. 245/2016 απόφαση περί έκδοσης ψηφίσματος σχετικά με την αναγκαιότητα πλήρους λειτουργίας και των δύο Κέντρων Υγείας Καναλλακίου και Πάργας κάθε μέρα, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, τη στελέχωση αυτών με το αναγκαίο ιατρικό ειδικευμένο προσωπικό ούτως ώστε να διασφαλίζεται η λειτουργία των εφημεριών, την πρόσληψη αναισθησιολόγου στο ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου και άλλων θεμάτων που αφορούν τον τομέα υγείας του Δήμου Πάργας.
Παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις απόψεις σας και τυχόν ενέργειές σας για την επίλυση των ανωτέρω σοβαρών θεμάτων που απασχολούν την περιοχή.


Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ



Στη Βουλή ψήφισμα του Δήμου Πάργας σχετικά με τα Κ.Υ. Καναλακίου κ Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2018 Rating: 5 Αναφορά κατέθεσε ο κ.Στέργιος Γιαννάκης στη Βουλή των Ελλήνων με αφορμή την με αριθμ. 170/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: