728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ένωση Πάργας: Έδωσε Φιλικό αγώνα με την Κ20 της γερμανικής ομάδας Καρλ Τσάις.






Φιλικό αγώνα με την Κ20 της γερμανικής ομάδας Καρλ Τσάις Ιένα έδωσε σήμερα η ομάδα μας στο γήπεδο Πάργας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Ιένα βρίσκεται στην Πάργα για δύο περίπου εβδομάδας όπως και κάθε χρόνο τα δέκα τελευταία χρόνια, εκμεταλλευόμενη τις πολλύ καλές τιμές και την εξυπηρέτηση που της προσφέρει το τουριστικό γραφείο ITS Travel που διευθύνει ο συμπολίτης μας κ. Αντώνης Ζυγούρης. Μέσα από ένα ολοκληρομένο πακέτο αθλητικού τουρισμού δίνεται η δυνατότητα μιας εναλλακτικής μορφής ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας!
Για τον λόγο αυτό αισθανόμαστε χαρούμενοι που συνεισφέρουμε σε αυτήν τη προσπάθεια αποδεχόμενοι την πρόταση τους για φιλικούς αγώνες!!!
Ένωση Πάργας: Έδωσε Φιλικό αγώνα με την Κ20 της γερμανικής ομάδας Καρλ Τσάις. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Οκτωβρίου 06, 2018 Rating: 5 Φιλικό αγώνα με την Κ20 της γερμανικής ομάδας Καρλ Τσάις Ιένα έδωσε σήμερα η ομάδα μας στο γήπεδο Πάργας, στο πλαίσιο της προετο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: