728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Sky Express έρχεται Γιάννινα με 27 ευρώ! Μεγάλη προσφορά για λίγες ημέρες!




Η Sky Express από την 1η Νοεμβρίου ξεκινά τις πτήσεις της από την Αθήνα προς τα Γιάννινα και αντίστροφα. Η πτήση από την Αθήνα θα αναχωρεί στις 11 το πρωί και από τα Γιάννινα το αεροπλάνο θα φεύγει στις 12:35. Η Sky αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρία που εντάσσει το αεροδρόμιο Ιωαννίνων στις καθημερινές της πτήσεις, γεγονός που αναμένεται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ήδη η εταιρία πουλά εισιτήρια σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, χαμηλότερες από ότι κοστίζουν μόνο οι σταθμοί διοδίων για κάποιον που θέλει να πάει στην Αθήνα και να επιστρέψει.

Πέραν αυτού ήδη η Sky Express δίνει αεροπορικά εισιτήρια σε απίστευτες προσφορές. Στο πακέτο περιλαμβάνονται 24 προορισμοί στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και τα Γιάννινα.

Για κρατήσεις θέσεων που θα γίνουν μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1η Οκτωβρίου έως 31 Μαρτίου 2019, η Sky Express προσφέρει εισιτήρια από 14,90€ τελική τιμή!

Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνονται αποσκευή και χειραποσκευή, δωρεάν είσοδος στο VIP Lounge και in-flight service!

Η τιμή εισιτηρίου των 14,90€ αφορά αναχωρήσεις από τα νησιά: Νάξο, Μήλο, Κήθυρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Ικαρία.

Οι αναχωρήσεις από Αθήνα προς τα παραπάνω νησιά επιβαρύνονται με επιπλέον φόρους αεροδρομίου και η τιμή εισιτηρίου είναι 36,54€, ενώ για όλες τις υπόλοιπες αναχωρήσεις από Αθήνα είναι 48,54€. Για αναχωρήσεις από: Ηράκλειο, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Λήμνο η τελική τιμή εισιτήριου είναι 26,9€.

Για αναχωρήσεις από: Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Μύκονο, Σάμο, Μυτιλήνη, Χανιά, Κω η τιμή εισιτηρίου είναι 29,19€ ενώ από τα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Σκιάθου είναι 32,07€.


Η Sky Express έρχεται Γιάννινα με 27 ευρώ! Μεγάλη προσφορά για λίγες ημέρες! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20, 2018 Rating: 5 Η Sky Express από την 1η Νοεμβρίου ξεκινά τις πτήσεις της από την Αθήνα προς τα Γιάννινα και αντίστροφα. Η πτήση από την Αθήνα θα αναχωρε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: