728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Λιγότερες οι ληστείες στην Ήπειρο, «πονοκέφαλος» ναρκωτικά και παράνομη μετανάστευση




Μείωση της παράνομης εισόδου μεταναστών από τα ελληνοαλβανικά σύνορα κατά 18% σημειώθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2018 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017, όπως προκύπτει από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία. Το 2017 και στο διάστημα των πρώτων έξι μηνών είχαν συλληφθεί στην ελληνοαλβανική μεθόριο 3.546 παράνομοι μετανάστες ενώ φέτος συνελήφθησαν 2.916. Σημαντικά μειωμένες είναι στην Ήπειρο οι ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις βρίσκονται στο ίδιο ακριβώς επίπεδο ενώ λιγότερες είναι οι κλοπές σε εκκλησίες και σχεδόν στα ίδια επίπεδα οι υποθέσεις περί ναρκωτικών.

Η διακίνηση ναρκωτικών παραμένει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για την περιοχή με τις κατασχέσεις χασίς να μετριούνται σε τόνους. Στους πρώτους έξι μήνες απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής 153 υποθέσεις περί ναρκωτικών. Το αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς οι υποθέσεις ανέρχονταν στις 185.

Οι ληστείες ήταν έξι την τρέχουσα χρονιά, όταν το 2018 και για τους πρώτους έξι μήνες έφταναν στις 15. Αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος δεν σημειώθηκε καμία ληστεία μέσα σε σπίτι.

Οι κλοπές και οι διαρρήξεις έφτασαν στις 230 όσες ακριβώς και πέρυσι, ενώ οι κλοπές εκκλησιών ήταν δέκα, μειωμένες κατά επτά σε σύγκριση με το 2017.

Αναλυτικά τα στοιχεία…




Λιγότερες οι ληστείες στην Ήπειρο, «πονοκέφαλος» ναρκωτικά και παράνομη μετανάστευση Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2018 Rating: 5 Μείωση της παράνομης εισόδου μεταναστών από τα ελληνοαλβανικά σύνορα κατά 18% σημειώθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2018 σε σύγκριση με το αντί...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: