728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ένα ράλι με ιστορικά αυτοκίνητα!




Aπό την Πρέβεζα θα ξεκινήσει τη διαδρομή του το "Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018", που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στην Ήπειρο.

Πρόκειται για το παλαιότερο Ράλι της λέσχης, που οργανώνεται κάθε χρόνο -εδώ και περίπου 46 χρόνια- με συμμετοχές από όλον τον κόσμο.

Η εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους θα γίνει νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, από την Πρέβεζα για να καταλήξει στην συνέχεια στα Ιωάννινα, πρώτη μέρα της διαδρομής.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 1988 καθώς και πιστοποιημένα «young-timers» κατασκευής έως 1998.

Οι συμμετέχοντες θα διαμένουν στα Ιωάννινα και κατά τη διάρκεια του ράλι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαγευτικές διαδρομές τόσο στην ορεινή όσο και στην παραλιακή Ήπειρο, που θα συνδυάζουν την οδηγική απόλαυση με την περιήγηση των αξιοθέατων της περιοχής.

Oι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο κατηγοριών: του Regularity και της κατηγορίας Touring “MasterTrophy” της ΕΟΦΙΛΠΑ με λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες.

Στη κατηγορία Regularity οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε 25 περίπου ειδικές διαδρομές ακριβείας, ενώ στην κατηγορία Touring οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε έως 3 ειδικές διαδρομές ακριβείας ανά ημέρα, σε πιο “περιηγητικό” ρυθμό. Οι δύο κατηγορίες βαθμολογούνται και βραβεύονται ξεχωριστά.


Ένα ράλι με ιστορικά αυτοκίνητα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 11, 2018 Rating: 5 Aπό την Πρέβεζα θα ξεκινήσει τη διαδρομή του το "Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018", που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: