728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Οι Ρώσοι κοσμοναύτες προσπαθούν να κλείσουν το μικρό ρήγμα





Οι Ρώσοι κοσμοναύτες που βρίσκονται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ) συνεχίζουν τις εργασίες επισκευής για να κλείσουν το μικρό ρήγμα που προκλήθηκε πιθανόν από μικρομετεωρίτη, όπως εκτιμούν οι κατασκευαστές του διαστημοπλοίου Soyuz MS-09, στις 30 Αυγούστου με αποτέλεσμα να προκληθεί διαρροή οξυγόνου και να πέσει η πίεση στον Διαστημικό Σταθμό.

Οι Ρώσοι κοσμοναύτες θα συνεχίσουν την τρίτη τους προσπάθεια για να κλείσουν το μικρορήγμα με εποξική ρητίνη, αναφέρθηκε στην μετάδοση που έκανε η ΝASA από τον Διαστημικό Σταθμό.

Από τις συνομιλίες που είχε ο μηχανικός του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού Σεργκέι Προκόφιεφ με το ρωσικό κέντρο ελέγχο, έγινε γνωστό ότι οι Ρώσοι κοσμοναύτες, έχουν τοποθετήσει την δεύτερη επίστρωση με εποξική ρητίνη, ενώ αργότερα σήμερα το βράδυ θα τοποθετήσουν την τρίτη επίστρωση ώστε να κλείσει ερμητικά το μικρορήγμα. Οι οδηγίες επισκευής προς του κοσμοναύτες Όλεγκ Αρτέμιεφ και Σεργκέι Προκόφιεφ δόθηκαν από το ρωσικό κέντρο ελέγχου. Μετά την κάθε προσπάθεια οι δύο κοσμοναύτες φωτογράφησαν και κατέγραψαν σε βίντεο το σημείο του μικρορήγματος, ενώ ανά ώρα κατέγραφαν την πίεση εντός του ΔΔΣ.


Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2018 Rating: 5 Οι Ρώσοι κοσμοναύτες προσπαθούν να κλείσουν το μικρό ρήγμα Οι Ρώσοι κοσμοναύτες που βρίσκονται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: