728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δύο Γιαννιώτες στο παγκόσμιο του Tae kwon do




Στο Μίνσκ της Λευκορωσίας θα πραγματοποιηθεί από της 20-27 Αυγούστου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων για το 2018.

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» για μια ακόμη φορά θα είναι παρών και σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα με δύο αθλητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας, τον Σκουλίκα Παντελή στην κατηγορία sparring (μάχες) έως 60 κιλά (Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό στο Λίβερπουλ το 2017) και τον Ντάκουλα Γεώργιο στην κατηγορία Tul 2 Dan (τεχνικές) που για πρώτη φορά συμμετέχει με την Εθνική Ομάδα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι Γιαννιώτες πρωταθλητές αναχωρούν για Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 16 Αυγούστου για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους με την Εθνική Ομάδα και την Δευτέρα θα βρίσκονται στο Μίνσκ της Λευκορωσίας.

Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε: «Για ακόμη μια φορά είμαι περήφανος για τους Γιαννιώτες πρωταθλητές του Συλλόγου μας. Και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα με έχουν δίπλα τους από τη θέση του Διαιτητή στην εθνική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ¨ Όνειρο¨ πραγματικότητα . Θα ήθελα να ευχαριστήσω λοιπόν τους δύο πρωταθλητές μας για την χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσαν στελεχώνοντας την Εθνική Ομάδα και εύχομαι να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Από το 2000 μέχρι και σήμερα ο Γιαννιώτικος Σύλλογος έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό, όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Ο «Πρωτέας Ιωαννίνων» συνεχίζει να είναι κορυφαίος και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του. Έχω πει και στο παρελθόν ότι στόχος μας πάντα θα είναι η κορυφή και αυτό δεν αλλάζει όσες επιτυχίες και να έχουμε. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους. Είμαστε ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ο σύλλογος των Πρωταθλητών. Εκ μέρους του Συλλόγου μας σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».



Δύο Γιαννιώτες στο παγκόσμιο του Tae kwon do Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Αυγούστου 13, 2018 Rating: 5 Στο Μίνσκ της Λευκορωσίας θα πραγματοποιηθεί από της 20-27 Αυγούστου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων για το 20...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: